به گزارش قدس آنلاین از یزد ، پس از رونمايي از كيك بدون قند توليد شده از شیرینکننده طبیعی گیاه "استویا" در يزد با حضور وزير بهداشت، اين بار متخصصان غذا و دارو با همكاري یکی از تولیدکنندگان شيريني يزد، از شيرينيها توليد شده از "مالتو دكسترين" با حضور "رسول ديناروند" معاون غذا و داروي وزارت بهداشت رونمايي كردند.
در اين مراسم كه در حاشيه یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور در یزد برگزار شد، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد گفت: در توليد اين محصول با بهرهگيري از اين شيرينكننده تا یک هشتم از مصرف مصرف شکر جلوگيري شده است و مصرف آن براي بيماران قندي و حتي كساني كه ميخواهند به اين عارضه دچار نشوند، مناسب است.
محمدحسین مصدق افزود : قريب یک سال روی تولید این شیرینی كه توسط یکی از تولیدکنندگان یزدی انجام شده است، تحقیق صورت گرفته است
نظر شما