قدس آنلاین یزد - توليدات جديد شیرینی‌های سنتی بدون قند استان یزد در مراسمی با حضور معاون غذا و داروي وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رونمایی شد.

رونمايي  ازتوليدات جديد شیرینی‌های سنتی بدون قند در يزد

به گزارش قدس آنلاین از یزد ،  پس از رونمايي از كيك بدون قند توليد شده از شیرین‏کننده طبیعی گیاه "استویا" در يزد با حضور وزير بهداشت، اين بار متخصصان غذا و دارو با همكاري یکی از تولیدکنندگان شيريني يزد، از شيريني‎‎ها توليد شده از "مالتو دكسترين" با حضور "رسول ديناروند" معاون غذا و داروي وزارت بهداشت رونمايي كردند.

در اين مراسم كه در حاشيه یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور در یزد برگزار شد، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد گفت: در توليد اين محصول با بهره‎‎گيري از اين شيرين‌كننده تا یک هشتم از مصرف مصرف شکر جلوگيري شده است و مصرف آن براي بيماران قندي و حتي كساني كه مي‎‎خواهند به اين عارضه دچار نشوند، مناسب است.

محمدحسین مصدق افزود : قريب یک سال روی تولید این شیرینی كه توسط یکی از تولید‏‏کنندگان یزدی انجام شده است، تحقیق صورت گرفته است

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.