مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با توجه به شروع فصل برداشت خرما در استان، ظرفیت سردخانه‌ای ذخیره سازی محصول خرما به بیش از ۳۰۰۰ تن افزایش خواهد یافت.

افزایش ۳۰۰۰ تنی ظرفیت ذخیره‌سازی خرما در هرمزگان

طهماسب غلامپور در گفت‌وگو باایسنا، افزود: هم اکنون 13 واحد بسته بندی خرما دارای سردخانه با ظرفیت 23 هزار و 600 تن فعالیت دارند که با اضافه شدن 4 واحد دیگر این ظرفیت افزایش خواهد یافت.

 

وی اظهار کرد: هرمزگان با سطح زیرکشت 37 هزار هکتار نخیلات و تولید بیش از 148 هزار تن خرما جزء استانهای پیشرو در تولید این محصول است.

 

غلامپور اظهار کرد: با بکارگیری صنایع تبدیلی و تکمیلی می‌توان از افزایش ضایعات محصولات کشاورزی جلوگیری کرد. افزایش مدت نگهداری محصولات کشاورزی، فراهم آوردن زمینه اشتغال پایدار، دستیابی به تولید پایدار و امنیت غذایی از مهمترین مزایای بکارگیری صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.