قدس ‌آنلاین- تبریز: مدیرکل شیلات آذربایجان‌شرقی میزان تولید ماهی در استان را پنج هزار تن اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف ماهی در استان از ۱۰۰ گرم در سال هفتاد و سه به ۵.۵ کیلوگرم در سال‌جاری افزایش یافته است.

تولید ۵ هزار تن ماهی در آذربایجان‌شرقی / مصرف سرانه ماهی به ۵.۵ کیلوگرم رسید

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، محمد صمدزاده  در نخستین جشنواره طبخ ماهی در مراغه در تالار شهید بهشتی مراغه هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش آگاهی‌های عمومی مردم و افزایش مصرف ماهی در خانواده‌ها اعلام کرد.

وی با بیان اینکه این جشنواره از ابتدای سال در هفت شهر استان برگزار شده است، افزود: تا پایان سال نیز در 14 شهر دیگر برگزار می‌شود.

صمدزاده گفت: سرانه مصرف ماهی در استان از 100 گرم در سال هفتاد و سه به 5.5 کیلوگرم در سال‌جاری افزایش یافته است.

مدیرکل شیلات آذربایجان‌شرقی، میزان تولید ماهی در استان را پنج هزار تن اعلام کرد و افزود: این میزان ماهی در 400 مزرعه و استخر تولید می‌شود.

وی وسعت استخرهای پرورش ماهی در استان را هفت هزار و 500 هکتار اعلام کرد و گفت: مراغه با تولید 810 تن ماهی قزل‌آلا مقام اول تولید این نوع ماهی در استان را دارد.

جواد نریمانی مدیر جهاد کشاورزی مراغه نیز در این مراسم گفت: امسال یک میلیون و 600 هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای دو منظوره کشاورزی مراغه رهاسازی شده است.

اجرای سخنرانی با موضوع نقش آبزیان در سلامت جامعه، نحوه شناسایی و خرید ماهی سالم و وضعیت تولید ماهی در مراغه از دیگر برنامه‌های این جشنواره بود.

 

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.