قدس آنلاین- تبریز:معاون حمل و نقل شهردار تبریز اعلام کرد که روزانه ۳میلیون و ۶۰۰هزار سفر درون شهری در تبریز صورت می گیرد.

روزانه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار سفردرون شهری در تبریز انجام می شود

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، یعقوب وحید کیا به تعداد سفرهای انجام شده در تبریز اشاره کرد و افزود: با توجه به جمعیت یک میلیون و 800 هزار نفری تبریز، مطالعات انجام شده نشان می دهد که شهر تبریز روزانه، میزبان 3 میلیون و 600 هزار سفر درون شهری است.

وی هم چنین به مشکلات ترافیک و ضرورت حل آن در شهرتبریز پرداخت و گفت: عمده ترین مشکلات ترافیکی تبریز، به فراهم نبودن زیرساختهای حمل و نقل عمومی برای جابجایی مسافران درون شهری برمی گردد واین درحالی است که طبق برنامه های کلان کشور باید 75 درصد سفرهای درون شهری توسط حمل و نقل عمومی صورت بگیرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز تاکید کرد: استاندارد معابرشهرها در سطح کشور،30درصد است؛ با این حال شهر تبریزبا وجود جمعیت بیش از یک و نیم میلیون، با بیش از 36در صد معابر اختصاص یافته نسبت به شهرهای دیگر کشور از وضعیت خوبی برخوردار است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز تصریح کرد: با هدف تسهیل ترافیک در سال جاری، می توان با سرعت بخشیدن به فعالیتهای احداث مترو، توسعه فاز یک تا میدان ساعت در سال 95 و اتمام خط یک مترو در سال 96، شاهد رفع مشکل ترافیک در شهر تبریز بود.

وحیدکیا در ادامه به تجهیز ناوگان اتوبوس رانی و ارائه خدمات این بخش اشاره کرد وافزود: روزانه حدود 130 هزار نفر از طریق 60 دستگاه اتوبوس BRT جابجا می شوند که تلاش می کنیم تعداد اتوبوس هارا تا پایان سال جاری به 100 دستگاه اتوبوس در مسیر  BRTبرسانیم.

وی همچنین گفت:  12 هزار تاکسی در تبریز وجود دارد که از این تعداد تا پایان سال جاری،  3 هزار و 600 دستگاه تاکسی فرسوده ساماندهی خواهندشد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز گفت: از عوامل مهم در روان سازی ترافیک خیابانها و تقاطع ها، اصلاحات هندسی است که در سال جاری با اصلاح  160 نقطه حادثه خیز، موفق شده ایم که میزان حوادث و تصادفات را کاهش دهیم.

وی به بحث فرهنگ سازی و آموزش ترافیک اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه جایگاه آموزش و فرهنگ سازی در موضوع ترافیک از اهمیت خاصی برخوردار است، لذا همکاری با سازمان صدا و سیمای استان در تولید و ساخت انیمیشن های بومی و پخش از طریق تلویزیون، ایجاد پارک های آموزش ترافیک و برگزاری دوره های اموزشی  می تواند تا حدودی در کاهش حجم ترافیک در شهر موثر باشد.

وحدکیا اعتبار تخصیص یافته به پروژه های سازمان را در در سال جاری 3 هزارمیلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود یک هزار و 400 میلیارد تومان یعنی 46 درصد برای پروژه های حمل ونقل وترافیکی در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.