قدس آنلاین: مدیرکل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: اداره امور مبلغان خواهر باید فعالیت های خود را در راستای سامان بخشی و ارتقاء سطح دانش و مهارت تبلیغی همه بانوان حوزوی استان اصفهان طرح ریزی نماید تا در آینده ای نه چندان دور بتوان این اداره را به مجتمع فرهنگی تبلیغی بانوان حوزوی استان تبدیل نمود.

بانوان حوزه های علمیه باید طلایه دار عرصه های فرهنگی بانوان ایران باشند

به گزارش قدس آنلاین از اصفهان ، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر صافی با اشاره به این که از نکات مهم در عرصه بانوان ضرورت حضور آگاهانه و فعالانه ایشان در عرصه های سیاسی و اجتماعی است، اذعان داشت: عصر حاضر را عصر مدرنیته نامیده‌اند؛ «مدرنیسم» در وهله‌ی اول یک نوع «اپیستمولوژی» یا بهتر بگوییم «جهان‌بینی» است که برای همه‌ی حوزه‌های حیات اجتماعی انسان، طرح و برنامه‌های خاص خود را دارد.

وی تصریح کرد: یکی از خصوصیات دنیای مدرنیسم، برجسته‌سازی و پررنگ کردن نقش و چهره‌ی «زن» در عرصه‌ی سیاسی‌ ـ ‌اجتماعی و استفاده ابزاری از اوست. لذا در دهه‌های اخیر، شاهد هستیم که زنان نقش مهمی را در ابعاد سیاسی و اجتماعی برخی جوامع ایفا کرده‌اند؛ موضوعی که تا پیش از این، سابقه نداشت.

حجت الاسلام و المسلمین صافی ادامه داد: متأسفانه در دهه اخیر در ایران نیز شاهد بوده ایم که استکبار جهانی از خلأ حضور فعالانه بانوان مسلمان و انقلابی استفاده کرده و تلاش نموده است تا با پر رنگ کردن جنبش های اجتماعی سیاسی فمنیستی زنان ایران، آنان را نمایندگان زنان ایران تلقی نموده و از این جریانات برای ایجاد چالش در نظام اسلامی و انقلابی ایران بهره برداری کند. موضوعی که در فتنه 88 به وضوح قابل رؤیت بود اما کمتر کسی تا به حال به تحلیل این فتنه از زاویه سوء استفاده از زنان، پرداخته است.

وی ادامه داد: مدرنیته که تا دیروز به دنبال استفاده ابزاری از زنان در عرصه های اقتصادی و تجاری بود و تلاش می کرد تا با استفاده جنسی از زنان، بازار کالاهای استعماری و مبدِّل های فرهنگی خود را رواج دهد، برنامه جدیدی را در یکی دو دهه اخیر در راستای سوء استفاده از زنان کلید زده است و در بعضی کشورها به موفقیت هایی هم دست یافته است. این برنامه، بهره برداری از احساسات بانوان برای ایجاد تغییر در نظام های سیاسی و اجتماعی و به عبارت بهتر عملیاتی کردن پروژه براندازی نرم انقلابات و نظام های مردم سالار با استفاده از جنبش های اجتماعی و سیاسی فمنیستی زنان است.

مدیرکل اداره فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به حضور برخی از زنان معلوم الحال در فتنه های قبل و بعد از انتخابات 84 و 88، گفت: در انقلاب های رنگی یا مخملی یکی از بازیگران دائمی، زنان بوده اند، در فتنه 88 برجسته‌سازی حضور زنان توسط رسانه‌های اپوزیسیون آن قدر پررنگ بود که حتی برخی از رسانه‌های غربی از آن با نام «انقلاب زنان در ایران» یاد کردند.

وی افزود: نویسنده‌ی کتاب «ارتش سری روشن‌فکران»، در این زمینه گفته بود: ایالات متحده دنبال پیشبرد یک جنگ براندازی زنانه در ایران است و بیشترِ توان اقتصادی و سیاسی خود را برای انقلاب مخملی در ایران، خرج پروژه‌ی موسوم به جنبش زنان می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین صافی در بخش پایانی صحبت های خود تأکید کرد: باید باور داشت که بانوان حوزه های علمیه باید داعیه دار عرصه های فرهنگی بانوان و نماینده و بلندگوی زنان مسلمان ایران باشند نه امثال شیرین عبادی و مهرانگیز کار و امثالهم که به عروسک های خیمه شب بازی اسرائیل و آمریکا تبدیل شده اند و حرف های خوشایند آنان را به عنوان مطالبات زنان ایران مطرح می کنند.

وی اظهار داشت: باید نخبگانی از مبلغان فرهیخته حوزه و بانوان غیور دانشگاه ها وارد این عرصه شوند تا در برابر جنبش های انحرافی زنان که سر در آخور سرویس های جاسوسی امریکا و اسرائیل دارند، نقش پدافندی قوی ای را ایجاد نمایند. لذا در این برهه و به خصوص در انتخابات های پیش رو، باید بانوان حوزوی در تأسیس تشکل های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و ورود در عرصه تبلیغ نوین و شبکه های اجتماعی، همت گمارند تا بتوانند ابتکار عمل را از دست جریان های فرهنگی سیاسی زنانه که بیگانه با انقلاب و نظام و ارزش ها و سنت های ایرانی اسلامی است، خارج سازند و این ترفند مرموز سرویس های جاسوسی را خنثی کنند.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.