در حکمی از سوی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، استاندار خراسان رضوی به‌‌عنوان رئیس شورای حمایتی و پشتیبانی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور تعیین شد.

استاندار خراسان رضوی رئیس شورای حمایتی المپیاد دانشجویان کشور شد

به گزارش قدس آنلاین و به‌نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان در جریان ابلاغ این حکم، با استقبال از برگزاری المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان کشور در مشهد اظهار داشت: نقش ورزش در سلامت جسم و روح بسیار مهم است در عین آن که برگزاری این رویداد فرهنگی، ورزشی در مشهد الرضا (ع) آثار روحی و معنوی ویژه‌ای خواهد داشت؛ همچنین برگزاری این رویداد بهانه و فرصتی ارزشمند برای کسانی خواهد بود که تاکنون به آستان ملک پاسبان رضوی و شهر مشهد مشرف نشده‌اند.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: این شرایط علاوه بر ایجاد فضای نشاط و شادابی در جوانان زمینه وحدت و همدلی در عین  تلاش، تمرین و رقابت در کنار یکدیگر را فراهم می‌کند.

رشیدیان تاکید کرد: به منظور برگزاری هر‌چه مطلوب‌تر این رویداد از توان و ظرفیت استان بهره گرفته می‌شود و در این راستا از مشارکت دانشگاه‌ها در تمامی سطوح اجتماعی و اجرایی استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به آمادگی مشهد برای سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگ جهان اسلام، برگزاری این المپیاد ملی را مقدمه‌ای برای میزبانی این کلانشهر در مسابقات و برنامه‌های ورزشی کشورهای اسلامی به‌ویژه دانشگاهی عنوان کرد.

مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه این المپیاد مردادماه سال آیند در مشهد برگزار می‌شود، گفت: برگزاری هرچه مطلوب‌تر آن نیازمند حمایت و همراهی بخش های مرتبط و بسیج امکانات در استان  است.

وی افزود: بدین منظور حمایت و هدایت بخش‌های مربوط از جمله ضرورت‌ها است.

معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری این المپیاد به صورت دو سالانه اظهار کرد: دو سال قبل این المپیاد در دانشگاه شهید بهشتی با حدود چهار هزار شرکت کننده به همراه مربیان و سرپرستان گروه‌ها اجرایی شد و پیش بینی می‌شود در مشهد هم این المپیاد با همین حدود شرکت کننده برپا شود.

صدیقی تاکید کرد: از این رو شورای حمایتی با ریاست استاندار تشکیل می‌شود تا در راستای بسیج امکانات در جهت میزبانی هر چه مطلوب‌تر این رقابت‌ها، هماهنگی‌ها و برنامه ریزی‌های لازم انجام شود.

به گفته وی، این رقابت‌ها با رویکرد ملی در دو گروه دختران و پسران به صورت مجزا و هر کدام در 12 و 13 رشته برنامه ریزی می‌شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد با قدمت و جایگاه ویژه‌ای که در بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور دارد توان و ظرفیت لازم را برای میزبانی این مسابقات دارد و وزارت علوم و تحقیقات نیز در  حد بضاعت برای برگزاری شایسته این مسابقات کمک و هزینه های کلی را تقبل می‌کند ضمن آنکه تیم‌های شرکت کننده هم سرانه‌ای در این زمینه پرداخت می‌کنند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.