به گزارش قدس آنلاین، علیرضا فیروزی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:27 تن از این میزان ماهی سرد آبی و بقیه ماهیان گرم آبی هستند.
وی با بیان اینکه از مجموع انواع ماهیهای سردآبی تنها ماهی قزل آلا در خراسان رضوی پرورش داده و تولید می شود، اظهار کرد: دو نوع ماهی گرم آبی شامل آمور و کپور بیشتر در این استان پرورش داده می شود.
وی بیان کرد: بیشترین میزان برداشت ماهی در نیمه دوم هر سال رقم می خورد بنابراین میزان تولیدات در نیمه پایانی سال جهشی و با رشد چشمگیر همراه است.
این مسئول گفت: در سال گذشته در تولید ماهی قزآلا(سردآبی) 260 تن تولید در 20 مرکز تولید شامل 9 مزرعه پرورش ماهی و 11 استخر دو منظوره کشاورزی در مشهد ثبت شده است.
فیروزی افزود: در تولید ماهی گرم آبی نیز مشهد در سال گذشته مجموعا 82 تن ماهی در 61 مرکز شامل منابع آبی و استخر ذخیره آب کشاورزی تولید داشته است.
کارشناس مسئول شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی مشهد بیان کرد: مشهد با 358 تن تولید ماهی خوراکی در سال گذشته رتبه چهارم را در استان کسب کرده است.
هم اکنون هزار و 135 مرکز پرورش ماهی گرم آبی و سردآبی در استان خراسان رضوی فعالیت دارند که در مجموع سالانه 5870 تن ماهی در این مراکز تولید می شود.
۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
کد خبر: 335965
کارشناس مسئول شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی مشهد گفت: شش ماهه نخست امسال بیش از ۸۱ تن ماهی خوراکی در مشهد برداشت شده است.
نظر شما