مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های طیور، بیش از ۴۰۰۰ تن گوشت مرغ از ذبح بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه طیور استحصال شد.

۴۰۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد
به گزارش قدس آنلاین، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: طی مدت اجرای این طرح و تا روز گذشته، 232  دامپزشک و کارشناس دامپزشکی استان بیش از 6200 بازدید از مرکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی داشته اندکه در نتیجه آن و با همکاری مراجع قضایی استان، برای  30 متخلف پرونده تشکیل شده است.
مجید روحانی نژاد گفت: با نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های طیور استان تعداد 25 هزار قطعه لاشه مرغ به وزن 36 هزار کیلوگرم به دلیل مخاطرات بهداشتی و عدم امکان مصرف از چرخه تولید حذف و از ورود آن به بازار مصرف جلوگیری شده است.
وی یادآور شد با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، کلیه کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد. روحانی نژاد، با توجه به خطر انتقال بيماري‌هاي مختلف در اثر عرضه غير بهداشتي فرآورده‌هاي خام دامي توسط دستفروشان، اظهار داشت: با كليه افرادي كه به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشيه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و بويژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غير مجاز مواد پروتئيني از قبيل گوشت سفيد و قرمز، ماهی، كله پاچه، جگر و ... نمايند بطور جدي برخورد شده و پس از تشكيل پرونده براي متهمان، مراتب جهت رسيدگي به دستگاه قضايي تسليم و پی گیری خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تاكيد بر اهميت گزارش‌هاي مردمي در كشف و ضبط موارد غير مجاز و نيز ارتقاي سطح بهداشت عمومي، اعلام داشت: در طی مدت زمان اجرای طرح نوروزی دامپزشکی استان و تا کنون، به بیش از 80  مورد شکایت مردمی نیز رسیدگی شده است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.