به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، مادران با مصرف این ماهی در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم را در کودکان تا سه سالگی کاهش میدهند.
آنها در این تحقیق، ابتلا به آلرژی را بر روی نوزادان 6 ماهه تا سه ساله بررسی و با فرزند مادرانی که ماهی مصرف نکرده بودند مقایسه کردند.
پژوهشگران دریافتند در همان سنین ابتدایی تفاوتی در میزان ابتلا به آلرژی در دو گروه مشاهده نشد. در این تحقیق مشخص شد اسیدهای چرب ماهی به مقابله با بیماریهای مختلف و آلرژی کمک میکند. از طرفی ویتامین D موجود در ماهی سالمون برای بسیاری از موارد مفید است.
دیگر ماهیهای حاوی اسیدهای چرب ساردین، قزلآلا و ماهی اسقومری هستند که موجب رشد مغزی جنین، کودکان و افزایش هوش در سنین بالا میشوند.
غذاهای دریایی حاوی پروتئین، آهن و روی هستند. البته مصرف ماهیهایی همچون اره ماهی و کاشی ماهی به دلیل میزان بالای جیوه در دوران بارداری پیشنهاد نمیشود چرا که جیوه به سیستم عصبی جنین آسیب میرساند.
زنان باردار اجازه دارند هفتهای 340 گرم غذای دریایی دریافت کنند.
۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵
کد خبر: 372623
بر اساس نتایج تحقیق منتشر شده با مصرف ماهی سالمون در دوران بارداری خطر ابتلا به اوتیسم در کودکان کاهش مییابد. در این تحقیق مشخص شد مصرف ماهی سالمون دو بار در هفته تمامی مواد مغذی را برای مادران باردار تامین میکند.
نظر شما