به گزارش قدس آنلاین به نقل از 20minute.fr؛ محققان اسکاتلندی به این نتیجه رسیدند که ترجیح دادن گوشت قرمز نسبت به سبزیجات و مصرف زیاد آنها می تواند روند پیری بدن را تسریع کند و به طور کلی مشکلات سلامت عمومی را در پی دارد. از جمله مهم ترین بیماری هایی که در این شرایط ایجاد می شود می تواند به اختلالات کلیوی و ناراحتی های قلبی عروقی اشاره کرد. وجود فسفات در گوشت قرمز یکی از مهم ترین علل زمینه ساز این مسئله است.
متخصصان توصیه می کنند به جای مصرف زیاد گوشت قرمز از مقدار بیشتری ماهی، لبنیات، سبزیجات و حبوبات به خصوص عدس و لوبیا استفاده گردد.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
نظر شما