سيدجعفر حاجي مجتهد در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، گفت: طی سه ماهه اول سال 95 ميزان توليد گوشت قرمز در خراسان رضوی حدود 20 هزار تن برآورد شده است كه معادل 27/3 درصد پيش بينی توليد گوشت قرمز در برنامه اقتصاد مقاومتی استان براي سال 95 می باشد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي اظهار داشت: در سال 1394 در مجموع توليد گوشت قرمز حاصل از دام سبك و سنگين استان حدود 71 هزار تن بوده است كه معادل 8/81 درصد توليد كشور مي باشد و در بين استان ها رتبه اول كشور در توليد گوشت قرمز را دارد.
وی افزود: استان خراسان رضوی با وجود 7 ميليون و 428 هزار راس گوسفند و بز بيشترين تعداد گوسفند و بز كشور را دارا است و در راستای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته 180 هزار راس و در سه ماهه اول سال جاري 25 هزار راس دام سبک از اين استان به خارج از كشور صادر شده است.
۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
کد خبر: 412699
قدس آنلاین: معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: طي سه ماهه اول سال ۹۵ ميزان توليد گوشت قرمز در خراسان رضوي حدود ۲۰ هزار تن برآورد شده است
نظر شما