قدس آنلاین: معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: طي سه ماهه اول سال ۹۵ ميزان توليد گوشت قرمز در خراسان رضوي حدود ۲۰ هزار تن برآورد شده است

رتبه اول خراسان رضوي در توليد گوشت قرمز كشور

سيدجعفر حاجي مجتهد در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، گفت: طی سه ماهه اول سال 95 ميزان توليد گوشت قرمز در خراسان رضوی حدود 20 هزار تن برآورد شده است كه معادل 27/3 درصد پيش بينی توليد گوشت قرمز در برنامه اقتصاد مقاومتی استان براي سال 95 می باشد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي اظهار داشت: در سال  1394 در مجموع توليد گوشت قرمز حاصل از دام سبك و سنگين  استان حدود 71 هزار تن بوده است كه معادل 8/81 درصد توليد كشور مي باشد و در بين استان ها رتبه اول كشور در توليد گوشت قرمز را دارد.
وی افزود: استان خراسان رضوی با وجود 7 ميليون و 428 هزار راس گوسفند و بز بيشترين تعداد گوسفند و بز كشور را دارا است و در راستای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته 180 هزار راس و در سه ماهه اول سال جاري 25 هزار راس دام سبک  از اين استان به خارج از كشور صادر شده است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.