قدس آنلاین – اهواز -  زهره کریمی : برزگر با اشاره به درج نشانگر های رنگی بر روی محصولات غذایی گفت: درج نشانگر رنگی  به منظور اشنایی با کیفیت و ویژگی های تغذیه ای محصولات غذایی در دستور کار قرار داده ایم .

 ابتلا به بسیاری از بیماری‌های غیرواگیردار به دلیل مشکلات رژیم غذایی و کاهش تحرک بدنی است

وی افزود: خوشبختانه ٨٢درصد هدف در زمینه درج نشانگر رنگی در استان خوزستان محقق شده است و پیشنهاد می شود با تولیت شخص استاندار، کیمته ای متشکل از تمامی دست اندرکاران  امنیت و ایمنی غذا، تشکیل شود تا ضمن نظارت جامع برای تامین سلامت در خصوص کمک به تولید کنندگان خوزستانی با توجه به تولید بالای استان اقدام عملی صورت گیرد .

سیمین فقهی مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم در این باره گفت: در سال های اخیر تجارت محصولات با برند حلال رشد فزاینده ای داشته  (حدود 2تریلیون دلار)به طوری که کشورهای غیرمسلمان نیز علاقه‌مندی خود در ورود به تجارت در محصولات غذایی حلال را نشان داده‌اند.

وی ادامه داد: در بازارهای اروپا محصولات حلال ۱۵ تا ۳۰ درصد گران‌تر از سایر محصولات مشابه به فروش می‌رسند.

فقهی تاکید کرد: کشورهای تایلند، انگلیس و آمریکا نیزبرای کسب بازار و درآمد به بازار شناسی کشورهای اسلامی و محصولات حلال توجه جدی پیدا کرده‌اند و تایلند یکی از کشورهای پیشرو در تجارت محصولات غذایی حلال است.

این مقام مسئول گفت: درج نشانگر روی محصولات غذایی در استان خوزستان 82 در صداست.

فقهی بیان کرد: ارتباط حدود 50 درصد بیماری ها به الگوی زندگی و نحوه مصرف موادغذایی بر می گردد که ارتقاء فرهنگ و سوادتغذیه ای خانواده ها ، تعدیل درمصرف،شکر،روغن ،نمک و اسیدچرب ترانس  در موادغذایی فرآیند شده، درج نشانگر رنگی برروی موادغذایی برای  دادن آگاهی های تغذیه ای به  مصرف کننده و امکان انتخاب صحیح موادغذایی متناسب با رژیم غذایی مهمترنی راهکار حفظ و ارتقای سلامت است.

گفتنی است در پایان این همایش از  27 کارخانه و 22 مسئول فنی که به درجه عالی ارتقا یافته اند تقدیر شد.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.