۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰
کد خبر: 470750

محققان آمریکایی موفق به تولید شکلات شیری شده اند که ضمن برخورداری ازمواد مغذی شکلات تلخ، مزه آن تغییر نمی کند.

چه نوع شکلاتی بخوریم خوب است؟ تلخ یا شیرین

به گزارش قدس آنلاین به نقل از جام جم آنلاین ، محققان دانشگاه ایالتی نورث کارولینا با اضافه کردن مواد فنولیک ناشی ازپوست بادام زمینی به شکلات شیری، به آن همان خاصیت آنتی اکسیدانی شکلات تلخ را تولید کردند.
این ترکیبات به صورت یک پودر شیرین خوراکی در شکلات شیری گنجانده شد تا فواید سلامتی این محصول را تغییر دهد.
محققان در مجله Food Science نوشتند، در مجموع به 80 نفر شکلات شیری با عصاره پوست بادام زمینی و شکلات شیری عادی داده شد و هیچکدام تفاوت میان این دو شکلات را تشخیص نداد.
آزمایش ها نشان دادند که میزان پوست بادام زمینی افزوده به این شکلات به اندازه کافی بر مزه آن تاثیری نداشت که افراد بتوانند این تفاوت را تشخیص دهند.
محققان خاطر نشان کردند که در صورت استفاده از عصاره پوست بادام زمینی در محصولات تجاری، مصرف کننده ها می توانند از محصولات با مزه خفیف بادام زمینی لذت برده و در عین حال از فواید اثبات شده این ترکیبات برای سلامتی بهره مند شوند.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.