منصور برغمدی در گفت و گو با خبرنگارقدس آنلاین با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری و دامداری شهرستان سبزوار فعالیت دارند افزود:سطح زیر کشت زعفران در سبزوار یک هزار و ۵۲۰ هکتار است که به طور میانگین در این اراضی از هر هکتار چهار کیلو گرم زعفران برداشت می شود.
وی با اشاره به اینکه از مجموع ۶ هزار و ۸۰ تن محصول زعفران در سبزوار تنها ۱۰ درصد آن فرآوری می شود ادامه داد:از سه شرکت فرآوری بهداشتی که در این شهرستان فعالیت می کنند، فقط یک شرکت دارای برند و صنایع بسته بندی است.
نظر شما