یزد- کارشناس مدیریت صنایع کشاورزی استان یزد گفت: میزان ضایعات موادغذایی درایران ۱۸ و هشت دهم درصد و در تولیدات گوشتی ۱۱ درصدمی باشد.

میزان ضایعات موادغذایی در تولیدات گوشتی ۱۱ درصد می باشد

به گزارش قدس آنلاین، کلانتری اظهارداشت: در منطقه خاورمیانه بالغ بر ۱۹۱ میلیون تن انواع موادغذائی تولید میشود که ۵۰ میلیون تن از این مقدار ضایع شده و از گردونه مصرف خارج می شود.

 و ی افزود: در صورت مدیریت صحیح و بکارگیری اقدامات علمی در زنجیره تولید میتوانیم همزمان با کاهش ضایعات، هزینه های تولید را نیز کاهش دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.