یک عضو هیأت مدیره ایران خودرو به‌دلیل آنچه که خود او بی‌قانونی، مشکلات مالی، اقتصادی و انجام معاملات ضربدری در این شرکت خودروسازی نامیده است، استعفا کرد.

جمشید ایمانی عضو هیأت مدیره ایران‌خودرو استعفا کرد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از الف، عدم ارایه اطلاعات ،  استخدام 4200نفر نیروی کار جدید در شرایطی که ظرفیت تولید در ایران‌خودرو 15درصد کاهش یافته است، خرید سهام شرکت‌های زیر مجموعه در شرایطی که ایران خودرو با بحران مالی روبه‌رو است، شفاف نبودن اطلاعات و گزارش‌های مالی و بسیاری موارد دیگر ازجمله انتقاد‌هایی است که جمشید ایمانی، عضو هیأت مدیره ایران خودرو به ساختار مدیریت این شرکت وارد کرده است و سپس با ارائه یک نامه 14بندی به مدیرعامل و سایر اعضای هیأت مدیره این شرکت استعفا کرده است.

ایمانی در بند اول نامه استعفای خود نوشته است: در دوره عضویت در هیأت‌مدیره اساسا هیچ‌گونه دسترسی به اسناد و مدارک، قرارداد‌ها و صورتحساب‌ها برای اینجانب فراهم نشد و حتی دسترسی به حداقل اطلاعات میسر نبود. تقاضا‌های موردی برای کسب اطلاع از وضع شرکت نیز از سوی مدیرعامل بلا‌جواب می‌ماند، بنابر این انجام تکالیف مندرج در اساسنامه شرکت و مفاد قانون تجارت برای اینجانب میسر نیست. برقراری جلسات هیأت مدیره از نظم خاصی پیروی نمی‌کند. ایمانی در بند دیگری از نامه خود نوشته است: از نظر اینجانب اطلاعات شرکت و گروه ناقص و بعضا اشتباه است.
وی می نویسد:شناسایی زیان در حدود ۷۲۰ میلیارد تومان در سال ۹۴ در شرکت ساپکو، و شناسایی حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان زیان تلفیقی سال ۹۴ و ثبت حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته در پایان سال ۹۴، بیانگر فعالیت غیر اقتصادی گروه است ضمنأ تنها خریدار قطعات شرکت ساپکو، شرکت ایران خودرو است و شناسایی زیان شرکت ساپکو، و عدم اصلاح آن ( زیان تلفیقی ۶ ماهه ۹۵ بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان شده است) از نظر این جانب بیانگر عدم شفافیت صورت های مالی هر دو شرکت است.
متاسفانه این رویه در سال ۹۵ نیز در حال تکرار شدن است.

او همچنین در ادامه نامه به خرید سهام شرکت ایران خودرو توسط خودش اعتراض می‌کند و می‌گوید چرا باید در شرایطی که ایران خودرو خودش با مشکلات مالی زیادی مواجه است مبالغ زیادی را صرف خرید سهام شرکت‌های زیر مجموعه خودش بکند. در بند6 این نامه تأکید شده است که خرید سهام شرکت‌های زیر مجموعه ایران خودرو توسط خودش به‌معنای کاهش سرمایه است و تأکید شده که در طول سال‌های قبل بر تعداد این سهام اضافه شده است.

ایمانی می‌نویسد: خرید سهام شرکت ایران خودرو توسط شرکت‌های تابعه و ادامه این امر ضمن مغایرت‌های قانونی و تأثیراتی که بر بازار سهام دارد و در شرایطی که شرکت ازکمبود نقدینگی و افزایش هزینه‌های مالی رنج می‌برد خرید سهام شرکت توسط خودش به منزله کاهش سرمایه است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.