زاهدان- نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت در حوزه راه سیستان و بلوچستان کم کاری کرده است، گفت: اگر کاری هم انجام شده مربوط به دوره های قبل می باشد که تقریبا متوقف مانده است.

دولت در حوزه راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان کار مهمی انجام نداده است

به گزارش قدس آنلاین، وضعیت راههای سیستان و بلوچستان مدتهاست از بی مهری رنج می برد و از لحاظ بستر استاندارد راه های زمینی فقیرترین استان است که کمبود راه های با کیفیت و استاندارد و سرعت غیرمجاز از عوامل مهم تصادفات مرگبار و جان باختن شماری از هموطنان در آن است.
اکنون بیش از ۲۵ هزار کیلومتر راه زمینی در سیستان و بلوچستان تنها ۲۰۷ کیلومتر آن  جاده های چهارخطهاست و بقیه راه های آن دو طرفه و با عرض حداکثر هفت و نیم متر است.

حسینعلی شهریاری در این باره با بیان اینکه یکی از وظایف مجلس شورای اسلامی را قانونگذاری است، گفت: مجلس مسئولیت های نظارتی را نیز بر عهده دارد که در این راستا استیضاح وزیران، حق تذکر کتبی، بررسی و دادن رای اعتماد به هیات وزیران، تصویب قراردادها، موافقت نامه ها و غیره از جمله وظایف نظارتی نمایندگان در مجلس به شمار می رود.
وی با بیان اینکه جایگاه مجلس در دو بعد قانونگذاری و نظارت بسیار رفیع است، گفت: نمایندگان در برنامه ریزی و سیاست گذاری های کلان جامعه از قدرت و توانایی های لازم برخوردار هستند.
این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت راه های استان نیز بیان کرد: علاوه بر اینکه از وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اینکه «در سیستان وبلوچستان کم کاری زیادی در این حوزه انجام شده است» سوال کرده ایم در مجلس نیز استیضاح وی امضا و پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه در این دولت در حوزه راه و شهرسازی استان کار مهمی انجام نشده است، افزود: اگر کاری هم شده مربوط به دوره های قبل است که تقریبا متوقف مانده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در خصوص نظارت در حوزه بهداشت و درمان نیز گفت: یکی از مشکلات عمده استان در این حوزه نبود و کمبود پزشک در مراکز بهداشتی درمانی روستاها بود که در طرح نظام تحول سلامت این مهم حل شد بر همین اساس اکنون در نقاط دور افتاده روستایی استان شاهد حضور پزشک در مراکز بهداشتی درمانی هستیم.
وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: افزایش تعداد متخصصین و بازسازی، نوسازی و افتتاح بیمارستان ها از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت، درمان و سلامت است.
شهریاری با بیان اینکه مجلس محل لاوی گری است، ادامه داد: ممکن است نماینده ای یک سوال از وزیر یا حق تحقیق و تفحص داشته باشد که اینها در صحن علنی مجلس رای گیری می شود که بعضی مواقع وزرا لاوی گری کرده یا دولت اقدامی می کند و یا نمایندگان به اهداف خود نمی رسند که در این راستا آنچه مهم و ارزشمند است مطلع شدن مردم از موضوعات پیرامون می باشد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خالی کردن عرصه نظارت از سوی مجلس انجام نخواهد شد، گفت: وظیفه مجلس قانونگذاری و نظارت است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.