قزوین_ در این بسته سلامت، تأثیر آب کرفس از نظر یک متخصص تغذیه در استان قزوین مورد بررسی قرار می گیرد.

نقش آب کرفس در وزن انسان

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی نوروزی در این خصوص در گفت وگو با خبرنگار قدس آنلاین اظهار داشت: از نظر دانش تغذیه، هیچ غذایی نه لاغر کننده و نه چاق‌کننده است و آنچه انسان را چاق یا لاغر می‌کند، مجموعه انرژی‌هایی است که فرد از مواد غذایی مصرفی روزانه‌اش دریافت می‌کند. 

وی افزود: بسیاری از افراد تلاش می کنند تا وزن اضافه خود را که به‌تدریج و در طول زمان بالا رفته، یک‌مرتبه با خوردن آب کرفس، تک‌خوری، بدخوری، غذا نخوردن و غیره کاهش دهند؛ با این اقدام ممکن است وزن کمی کاهش پیدا کند، اما وزنی که کاهش یافته، مربوط به کاهش بافت چربی ذخیره‌ای در بدن نمی‌شود بلکه به‌دلیل اختلالات ایجادشده در بدن، آژیر قرمزی در مغز به صدا درمی‌آید که  احساس قحطی در مغز به وجود می آید و در نتیجه از سوزانده شدن چربی‌ها جلوگیری می کند و برای تولید انرژی به دنبال عضلات می‌رود.

مسوول انجمن تغذیه استان قزوین بیان کرد: به همین دلیل گرفتن‌های رژیم های غیرعلمی می‌تواند موجب تحلیل عضلات شود و افرادی که این کار را انجام می‌دهند پس از مدتی ۲ برابر آنچه که کم کرده‌اند، وزن اضافه می‌کنند؛ عضلاتشان تحلیل رفته، تراکم استخوان‌هایشان کاهش یافته و به جای آن چربی در بدنشان انباشته شده که مبادا بدن دوباره دچار کمبود انرژی شود و نتواند انرژی‌های حیات‌بخش برای فعالیت‌های غیرارادی را تأمین کند.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.