۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ از ایران به دیگر کشورها صادر می شود.

ایران در تولید گوشت مرغ و ماهی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا

به گزارش قدس آنلاین، معاون بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی گفت: میانگین تولید گوشت مرغایران در تولید گوشت مرغ و ماهی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا بر اساس استانداردهای دنیا، در ۶۰ درصد مرغداری‌های گوشتی کشور،   دو میلیون و ۲۰۰ هزارتن است که ۱۵ درصد آن معادل حدود ۴۰۰ هزار تن قابلیت صدور به کشورهای منطقه را دارد و بقیه تولید، در کشور مصرف می شود.

علی صفر ماکنعلی از تولید ۱۴۰ هزار تن ماهی سردابی در کشور خبر داد و افزود: در تولید این محصول نیز در کشور جزو ۱۰ رتبه برتر در دنیا هستیم که بخشی از این تولید به کشورهای اوراسیا صادر می شود.

وی همچنین گفت: تولید تخم مرغ در کشور مازاد بر مصرف است و آمادگی صادرات ۱۰۰ هزار تن از این محصول وجود دارد.

معاون بهداشت و سلامت سازمان دامپزشکی افزود: تولید گوشت قرمز در کشور،   ۹۰۰ هزار تن و سرانه مصرف سالانه آن ۱۲ کیلوگرم است.

علی صفر ماکنعلی گفت: هم اکنون ۱۰ هزار تن گوشت قرمز در بنادر کشور برای مصرف داخل در حال تخلیه است.

وی از تولید گاو مولد در کشور و صدور آن به دیگر کشورها خبر داد و افزود: ۱۲ هزار راس از این دام، به ارزش ۵۰ میلیون یورو به کشورهای عمان، قطر، افغانستان و آذربایجان صادر شده است. معاون بهداشت سازمان دامپزشکی افزود: در کشور ۲۹۰ کشتارگاه مدرن مرغ، ۷۰ کشتارگاه صنعتی  و  ۲۷۰ کشتارگاه  سنتی گوشت فعال است.  

منبع:ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.