مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: این شهرستان با تولید سالانه ۲۵۸ تن گوشت شترمرغ یکی از مناطق پیشرو در پرورش و تولید این محصول در استان خراسان رضوی است.

تولید سالانه ۲۵۸ تن گوشت شترمرغ در تایباد

به گزارش قدس آنلاین، محمد میری اظهار کرد: سال گذشته ۳۱۰۰ قطعه شترمرغ در تایباد پرورش یافته که امسال با افزایش ۲۵ درصدی به حدود ۴۰۰۰ قطعه رسیده است.

وی ادامه داد: این شهرستان با وجود ۶ فارم صنعتی و ۱۰۰ واحد پرورش شترمرغ در دو نوع پرواری و مولد فعالیت دارد و زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

میری مطرح کرد: اکنون صدور ۱۱ پروانه صنعتی دیگر در دست اقدام و ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز برای احداث و توسعه سایت پرورش شترمرغ به متقاضیان در حال پرداخت است.

مدیر جهادکشاورزی تایباد، افزود: ۷۰ درصد پرورش شترمرغ در تایباد در بخش میان ولایت این شهرستان انجام می‌شود.

وی ظرفیت شهرستان در پرورش شترمرغ را ۸۶۰۶  قطعه اعلام کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی در عدم تکمیل زنجیره تولید این گونه جانوری، نبود کشتارگاه مخصوص و صنایع بسته‌بندی است.

میری عنوان کرد: با این وجود شترمرغ به صورت زنده به استان‌های دیگر فروخته می‌شود که اگر با توجه به هم‌مرز بودن با افغانستان از کشتارگاه مخصوص بهره‌مند شویم صادرات این محصول بسیار مطلوب خواهد بود.

مدیر جهادکشاورزی تایباد، افزود: پرورش این گونه جانوری نسبت به مرغ گوشتی با توجه به اینکه مقاومت بیشتری با شرایط نامساعد آب و هوایی و بیماری‌های طیور دارد، بسیار کم هزینه‌تر است.

وی اظهار کرد: با تمام خواصی که گوشت شترمرغ نسبت به گوشت قرمز دارد در میان مردم این شهرستان مورد استقبال واقع نشده و تنها ۵ درصد گوشت تولیدی در شهرستان استفاده می‌شود و بقیه به بازار مشهد و استان‌های تهران، اصفهان، البرز و یزد صادر می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.