یکشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲

تغذیه در دوران کرونا؛ از توصیه‌های علمی تا شایعات غیرعلمی

غذا

از ابتدای شیوع ویروس کرونا یکی از مسائلی که بر آن تأکید زیادی شده، تقویت سیستم ایمنی بدن است. در کنار داروهای تقویتی، یک نکته مهم برای تقویت ایمنی، بهبود تغذیه است. در این حوزه، مصرف مواد غذایی مناسب به قصد ایجاد تعادل میان پروتئین و کالری و همچنین رعایت میزان کافیِ مصرف هرکدام از مواد غذاییِ توصیه‌شده، دو مؤلفه حیاتی است. در این ویدئو، دکتر مجید حسن قمی نایب رئیس انجمن تغذیه ایران بایدها و نبایدهایی برای تغذیه در دوران شیوع کرونا و همچنین یک تذکر مهم درباره توصیه‌های غیرعلمی و اثبات‌نشده را بیان می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.