اربعین امسال در آشپزخانه حرم حضرت عباس (ع) بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرس غذای گرم با رعایت نکات بهداشتی طبخ و بین زائران اربعین توزیع شد.

آستان قدس عباسی بیش از ۱.۲ میلیون پرس غذا بین زائران اربعین توزیع کرد

به گزارش قدس آنلاین، آستان قدس عباسی در ایام اربعین حسینی چند موکب در مسیر زائران اربعین راه‌اندازی کرد که اصلی‌ترین موکب آنها در کربلا و نزدیکی حرم سقای دشت کربلا بود.

به گفته مسؤولان آستان قدس عباسی در اربعین امسال یک میلیون و ۲۱۷ هزار و ۴۵۷ پرس غذای گرم در آشپزخانه  حرم حضرت عباس (ع)   با رعایت نکات بهداشتی طبخ و در موکب‌های موجود در مسیر زائران اربعین توزیع شد. البته بیشتر خدمات آستان قدس عباسی در کربلا بود. همچنین توزیع آب و نوشیدنی‌های سرد و گرم از دیگر فعالیت‌های موکب آستان قدس عباسی در اربعین سال جاری بود.

امسال بر اساس آمار الکترونیکی از سوی عتبه عباسیه (ع) بیش از ۱۶ میلیون نفر در ایام اربعین به کربلا مشرف شدند. همچنین بخش موکب‌های عراق از فعالیت بیش از ۱۲ هزار موکب اربعینی در مسیرهای منتهی به کربلا خبر داد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.