به رغم پیشرفت ها در کنترل شیوع کرونا در جهان، طی ۲۸ روز گذشته تفاوت قابل توجهی در میزان ابتلا و مرگ و میر با کاهش ۷۸ درصدی عفونت ها و افزایش ۶۵ درصدی مرگ ها مشاهده شده است.

نگاهی به آخرین آمار کرونا در جهان / روندهای متضاد: کاهش عفونت در مقابل افزایش تلفات کرونایی

به گزارش قدس آنلاین، طی ۲۸ روز گذشته شاهد تغییر قابل توجهی در آمار همه گیری کووید-۱۹ بوده ایم. با تلاش‌های مداوم برای مهار شیوع ویروس، تعداد مبتلایان به میزان ۷۸درصد کاهش یافته که نشان می‌دهد اقدامات شروع به تأثیرگذاری کرده‌اند. متأسفانه، این کاهش عفونت ها با کاهش مشابهی در مرگ و میر همراه نبوده و میزان مرگ و میر در مدت مشابه ۶۵درصد افزایش داشته است. این ارقام بر نیاز مداوم به احتیاط و هوشیاری در مبارزه با بیماری همه گیر تاکید می کند.

به یاد داشته باشید که همه گیری هنوز به پایان نرسیده و کاهش ابتلا به این معنی نیست که خطر از بین رفته است. افزایش نرخ مرگ و میر به عنوان یادآوری هشیارکننده ای از تأثیر مخرب کووید-۱۹ بر افراد و جوامع محسوب می شود. وضعیت کنونی اهمیت تلاش‌های مستمر برای مهار گسترش ویروس از جمله رعایت دستورالعمل‌های بهداشت عمومی، واکسینه‌سازی و ادامه نظارت و پیگیری شیوع ویروس را نشان می‌دهد.

بررسی اجمالی آخرین آمارهای هفتگی سازمان بهداشت جهانی

سازمان بهداشت جهانی آخرین آمار دسته بندی شده (۱۲ دی تا ۹ بهمن ۱۴۰۱) از داده های موجود را به شرح زیر گزارش کرده است:

کل موارد ابتلا و مرگ و میر در سطح جهان

در سطح جهانی، نزدیک به ۲۰ میلیون مورد ابتلای جدید و بیش از ۱۱۴هزار مرگ و میر طی ۲۸ روز گذشته (۱۲ دی تا ۹ بهمن ۱۴۰۱) گزارش شده؛ که تعداد ابتلا و مرگ و میر نسبت به ۲۸ روز قبل تر از آن به ترتیب ۷۸ درصد کاهش و ۶۵ درصد افزایش داشته است. تا ۹بهمن، بیش از ۷۵۳ میلیون مورد ابتلای تایید شده و بیش از ۶.۸ میلیون مرگ و میر در سراسر جهان گزارش شده است.

آخرین آمارهای ابتلای کشورها

نگاهی به آخرین آمار کرونا در جهان / روندهای متضاد: کاهش عفونت در مقابل افزایش تلفات کرونایی

در سطح کشورها، بیشترین تعداد موارد ابتلای جدید ۲۸ روزه از چین:۱۱میلیون ۳۵۴هزار و ۵۸، ژاپن:۳میلیون و۲۰۷هزار و ۹۷، ایالات متحده آمریکا : ۱میلیون و ۵۱۳ هزار و۵۳۸، کره:۱ میلیون۳۲ هزار و۸۰۱ و برزیل:۴۵۹هزار و۹۸۶ گزارش شده است.

آخرین آمارهای مرگ و میر کشورها

نگاهی به آخرین آمار کرونا در جهان / روندهای متضاد: کاهش عفونت در مقابل افزایش تلفات کرونایی

بالاترین تعداد مرگ و میرهای ۲۸ روزه مربوط به چین:۶۲هزار و۷۵۹، ایالات متحده آمریکا:۱۴ هزار و۶۲۵، ژاپن ۱۰هزار و ۱۲۲، بریتانیا:۳هزار و ۱۳۷ و برزیل:۲هزار و ۸۸۹ گزارش شده است.

همه‌گیری همچنان با تأثیر بر افراد و جوامع چالش‌ها و تغییراتی را ایجاد می‌کند. کاهش عفونت ها یک گام مثبت رو به جلو در کنترل شیوع ویروس است؛ با این حال، افزایش نرخ مرگ و میر به عنوان یادآور تأثیر مخربی است که کووید-۱۹می تواند داشته باشد. بسیار مهم است که در تلاش‌هایمان برای مهار شیوع ویروس، از جمله پیروی از دستورالعمل‌های بهداشت عمومی، واکسینه شدن و حمایت از کسانی که تحت تأثیر این همه‌گیری قرار گرفته‌اند، هوشیار باشیم. با همکاری و حفظ تمرکز خود بر مهار این بیماری می‌توانیم به پیشرفت ادامه دهیم و در نهایت بر این بحران جهانی غلبه کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.