۲۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۲
کد خبر: 893577

قارچ ماده غذایی مفیدی است که در استفاده موثر از آن باید نکات مهم را رعایت کرد.

باید و نبایدهای مصرف قارچ

به گزارش قدس خراسان، در کنار اینکه قارچ مجموعه‌ای از املاح معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند و می‌تواند جایگزین انواع گوشت باشد، مصرف بیش از اندازه قارچ خون را غلیظ می‌کند.

با توجه به طبع سرد و تری که قارچ دارد در هنگام پخت و پز با استفاده از ادویه‌های گرم مانند فلفل و زردچوبه باید طبع آن را معتدل کرد. 

قارچ دیرهضم است و برای کسانی که معده ضعیف دارند مناسب نیست. 

عفونت به واسطه مصرف قارچ بیشتر در بدن می‌ماند و افرادی که سرما می‌خورند باید توجه داشته باشند که اگر سوپ حاوی قارچ مصرف کنند عفونت و بیماری مدت زمان بیشتری در بدنشان باقی می‌ماند. 

همراهی قارچ با تخم‌مرغ و گوشت سفید ضرر بیشتری دارد و بدترین اتفاق خوردن آب سرد پس از مصرف قارچ است. 

خبرنگار: طاهره فجرداوودلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.