۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
کد خبر: 921231

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برنامه ما اینست که تا پایان سال تمامی مدارس به شبکه فیبر نوری و اینترنت پرسرعت متصل شوند تا معلمان برای دسترسی به منابع علمی و در صورت نیاز برگزاری کلاسهای برخط با مشکلی مواجه نشوند.

همه مدارس به فیبرنوری و اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند/ سیم کارت گردشگری وجود خارجی ندارد

عیسی زارع پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با بیان اینکه تا سرعت اینترنت ثابت و همراه افزایش یابد، گفت: هرچند مردم نتیجه این تلاش را قدری با تأخیر احساس خواهند کرد، اما تا این لحظه ۴ میلیون خانوار تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار گرفته اند و تا پایان سال این رقم به ۸ میلیون خانوار خواهد رسید.

وی افزود در اجرای طرح گسترش فیبر نوری اکنون در بیش از ۱۵۰ شهر کار آغاز شده است. در حدود ۷۰ شهر نیز کار به اتمام رسیده است. در ۵۰۰ شهر نیز مقدمات انجام کار یعنی توافق با شهرداری ها و مدیریت شهری صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: سرعت ها در قیاس با وضع موجود که اکنون میانگین سرعت ارتباط ثابت ۱۲ مگابیت بر ثانیه است را حدود ۷۰ الی ۸۰ برابر افزایش می دهد. اولین استانی که به شکل کامل تمام شهرها و مرکز استان تحت پوشش قرار می گیرد استان گلستان است که ان شاءالله ظرف یک ماه آینده به بهره برداری می رسد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس انلاین در مرود دسترسی مدارس به اینترنت پرسرعت و بدون اختلال هم اظهار داشت: در قالب پروژه فیبر نوری برای  کسب و کارها برنامه داریم که تمام مدارس را به فیبر نوری متصل کنیم تا معلمان برای دسترسی به منابع علمی و برگزاری کلاشها بتوانند از اینترنت پر سرعت استفاده کنند.

تست کپسول فضایی و برنامه اعزام فضانورد در افق ۵ ساله

زارع پور در پاسخ به سوال دیگری درباره ادامه برنامه پرتاب‌های فضایی پس از ارسال ماهاواره مخابراتی اخیر نیز با بیان اینکه تا پایان سال چند رویداد فضایی دیگر نیز خواهیم داشت، تصریح کرد: به فضل الهی هم پرتاپ‌های متعددی خواهیم داشت که به مرور اعلام خواهد شد.  

وی افزود: رونمایی هایی نیز از دستاوردهای جدید فضایی کشور خواهیم داشت که به مرور اعلام خواهد شد و یکی از آنها  کپسول زیستی است که ان شاءالله در آینده نزدیک و ظرف چند ماه آینده تست زیر مداری آن انجام خواهد شد.

وزیر ارتباطات افزود: برای اعزام فضانورد و موجود زنده به فضا برای تحقیقات فضایی، به محفظه ای نیاز است که موجود زنده یا فضانورد در آن قرار می گیرد که به آن کپسول زیستی می گویند. ما در حال طی کردن مراحل اولیه در این موضوع هستیم و تست های اولیه در قالب آزمایش فضایی در حال انجام است. ان شاءالله بتوانیم در افق پنج سال آینده فضانورد ایرانی در فضا داشته باشیم.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.