وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از آغاز رزمایش تاکتیکی مشترک نظامیان این کشور با نیروهای مسلح ترکیه تحت عنوان «مصطفی کمال آتاتورک-۲۰۲۳» خبر داد.

آغاز رزمایش نظامی باکو و آنکارا در جمهوری آذربایجان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از آغاز رزمایش تاکتیکی مشترک با متحد نزدیک خود یعنی ترکیه تحت عنوان «مصطفی کمال آتاتورک-۲۰۲۳» خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری «ترند» به نقل از این وزارتخانه، «در این رزمایش که در سرتاسر جمهوری آذربایجان از جمله باکو، جمهوری خودمختار نخجوان و مناطق آزاد شده در حال برگزاری است، سه هزار نفر از نیروهای مسلح هر دو کشور  شرکت دارند».

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان توضیح داد: این رزمایش همچنین ۱۳۰ خودروی زرهی، تا ۱۰۰ قبضه توپ، بیش از ۲۰ هواپیما و تجهیزات هوانوردی، تجهیزات مهندسی و قایق‌های کوچک را شامل می‌شود.

بر اساس این بیانیه، این رزمایش همچنین انواع تکنیک‌های نظامی مدرن از جمله استفاده از توپخانه، هوانوردی و سایر شاخه‌های نظامی در عملیات‌های رزمی، سازماندهی همکاری آن‌ها، ایجاد پل‌های شناور روی رودخانه‌ها و انجام عملیات هوایی علیه دشمن شبیه‌سازی شده را شامل می‌شود. 

به گفته باکو، این رزمایش بر بهبود هماهنگی و همکاری بین نیروهای مسلح دو کشور، تقویت سیستم‌های فرماندهی و کنترل، تبادل تجربه و افزایش سطح حرفه‌ای پرسنل نظامی متمرکز است و ۲۵ اکتبر (سوم آبان) پایان می‌یابد. 

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان سه‌شنبه در وب‌سایت خود اعلام کرده بود هفته آینده، میزبانی برگزاری یک رزمایش مشترک با ترکیه را برعهده می‌گیرد.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان گفته بود رزمایش مشترک با ترکیه به مناسبت صدمین سالگرد شکل‌گیری جمهوری ترکیه در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۵ اکتبر در چند منطقه برگزار خواهد شد. طبق اعلام باکو، مناطقی که رزمایش در آنجا برگزار شود، شامل باکو، منطقه نخجوان و قلمروهای جمهوری آذربایجان است که از سال ۲۰۲۰ از کنترل ارامنه خارج شد.

این رزمایش پس از عملیات برق‌آسای جمهوری آذربایجان در قره‌باغ کوهستانی که باکو آن‌ را «اقدامات ضدتروریستی با ماهیت محلی» با هدف احیای نظم قانون اساسی توصیف کرد، برگزار می‌شود.

ایروان این اقدام جمهوری آذربایجان را تهاجم توصیف کرد و گفت که هیچ یگان نظامی در قره‌باغ ندارد. یک روز پس از آن، با میانجیگری حافظان صلح روسیه، توافقی برای آتش‌بس حاصل شد که در بین شروط آتش‌بس می‌توان به خلع سلاح نیروهای ارامنه و خروج تجهیزات سنگین از قره‌باغ کوهستانی اشاره کرد. در پی این تحولات جمهوری خودخوانده قره‌باغ کوهستانی منحل شد و اغلب ساکنان ارمنی این منطقه به ارمنستان کوچ کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بنده خدا ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۱
    0 0
    به نظر من باید از کافرانی مثل کره یا چین دوری کرد. دشمن ترین فرد یهودی است. نزدیکترین آنها مسلمان است. سپس مسیحی می آید. آیه ای در این باره وجود دارد. بعدا پشیمون نشو در برخوردهای نظامی و غیر آن با کفار تندخو مراقب باشید. من فکر می کنم شما باید دوستان مسلمان یا مسیحی خود را رابط کاربری خود قرار دهید. حتی از ارز خود استفاده کنید. حتی هوش را در این کانال به اشتراک بگذارید. افزایش اعتماد به نفس. همچنین قدردانی بیشتری خواهد داشت. زیرا در نهایت حلقه آتش شکسته خواهد شد. آنها کافر شدیدی هستند. و آن مکان ها ویران خواهند شد. اگر خدا اجازه دهد.