گلعلی بابایی نویسنده کتاب «به قلم سوگند» گفت: وقتی به من پیشنهاد دادند درباره شهید حبیب غنی‌پور بنویسم، احساس کردم می‌توانم تاریخ مسجد جوادالائمه(ع) و خصلت‌های بزرگان این مسجد را بنویسم و همین دلیلی شد که با اشتیاق دست به قلم شوم.

گلعلی بابایی: شوق نوشتن درباره مسجد جوادالائمه(ع) مرا دست به قلم کرد

به گزارش قدس آنلاین، کتاب «به قلم سوگند» نوشته گل‌علی بابایی، سرگذشت‌نامه و یادداشت‌های نویسنده بسیجی شهید حبیب غنی‌پور است. این کتاب به زودی توسط انتشارات ۲۷ بعثت روانه بازار می‌شود.

گلعلی بابایی نویسنده کتاب «به قلم سوگند» درباره این اثر به خبرنگار ما گفت: یکی از آرزوهای من همواره این بود که درباره مسجد جوادالائمه(ع) که خاستگاه اصلی من و خیلی از رفقای شهید و زنده‌ام بوده و هست، کتابی بنویسم. در سال ۱۳۹۴ پیشنهادی از طرف بسیج هنرمندان به من شد و از من خواستند کتابی در خصوص زندگی نویسنده بسیجی شهید حبیب غنی‌پور از فعالان کتابخانه مسجدمان بنویسم.

وی افزود: وقتی با این پیشنهاد مواجه شدم، احساس کردم نوشتن درباره شهید حبیب غنی‌پور یعنی تاریخ مسجد پربرکت جوادالائمه(ع) را نوشتن و این تنها به مسجد محدود نمی‌شد، بلکه خصلت‌های انسانی بزرگان این مسجد مانند حجت‌الاسلام غلامرضا مطلبی پیشنماز مسجد، شکرالله صابری خادم و پدر شهید، فرج الله سلحشور (فیلمساز)، امیرحسین فردی (نویسنده) و هادی علی‌اکبری (اولین مسئول کتابخانه مسجد) را شامل می‌شد. دیدم این امر به واقع تحقق همان آرزوی قلبی و همیشگی من است. اعتقادم این بود، شهید حبیب غنی‌پور مثل خیلی از بچه‌های مسجد، با بالا آمدن هر خشت و آجر مسجد جوادالائمه(ع) قد کشید، بزرگ شد و شیوه زندگی کردن و نوشتن را آموخت. همین دلیلی شد که با اشتیاق دست به قلم شوم.

این نویسنده ادامه داد: حاصل کار کتابی به اسم «قلمی به رنگ خاک» است که زندگینامه شهید حبیب غنی‌پور است. این کتاب در هفدهمین دوره کتاب سال دفاع مقدس اثر برگزیده در بخش مستندنگاری شناخته شد. متاسفانه با اینکه در سال‌های بعد کتاب مورد استقبال بسیاری قرار گرفت و در بازار نشر نایاب شد، اما اقدامی برای چاپ مجدد آن صورت نگرفت. اکنون پس از گذشت بیش از ۶ سال از نایاب شدن آن اثر، تصمیم گرفتم بار دیگر زندگینامه و خاطرات روزنوشت شهید حبیب غنی‌پور را مورد باز نویسی قرار داده و آماده چاپ کنم.

بابایی عنوان کرد:‌ کتاب چاپ شده با عنوان جدید «به قلم سوگند» توسط انتشارات ۲۷ بعثت و در آستانه برگزاری کنگره ۲۴ هزار شهید پایتخت به زیور چاپ آراسته می‌شود. از ویژگی‌های مهم این اثر آن است که می‌کوشد یکی از توصیه‌های مکرر مقام معظم رهبری که درباره بیان نقش برجسته مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و پشتیبانی مساجد از جنگ و رزمندگان است را روایت کند. 

گلعلی بابایی: شوق نوشتن درباره مسجد جوادالائمه(ع) مرا دست به قلم کرد

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.