رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور گفت: نگاه جدید به فضای علوم انسانی و اسلامی با بهره‌مندی از فناوری اطلاعات می‌تواند به دستاوردهای جدیدی منجر شود.

نگاه جدید به فضای علوم انسانی اسلامی با بهره‌مندی از فناوری اطلاعات

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین بهرامی در نشست خبری اختتامیه چهارمین همایش علوم انسانی اسلامی، پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی که در سالن جلسات این مرکز برگزار شد، اظهار کرد: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی توجه ویژه به مباحث علوم انسانی اسلامی دیجیتال دارد.

وی با اشاره به اینکه در مقالات و شبکه‌های اجتماعی خارجی به این موضوع توجه شده است، مطرح کرد: مرکز نور در واقع یک تجربه میان رشته‌ای است.

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور با بیان اینکه در این مرکز دانش جدیدی شکل گرفته است، عنوان کرد: این مرکز کلید واژه علوم انسانی و اسلامی دیجیتال را ایجاد کرده و به دنبال فرهنگ‌سازی در این عرصه است.

وی با اشاره به اینکه آزمایشگاه هوش مصنوعی علوم انسانی اسلامی دیجیتال را ایجاد کردیم، خاطرنشان کرد: همچنین انتشار نشریه با عنوان علوم انسانی اسلامی دیجیتال را در دستور کار قرار دادیم و به همین منظور فراخوان مقالات انجام شده و تعدادی مقالات نیز جمع آوری شده است.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی از راه اندازی پژوهشکده علوم انسانی اسلامی دیجیتال یاد کرد و گفت: برای این پژوهشکده مجوزات لازم از شورای اعطای مجوزهای حوزه علمیه اخذ شده است.

وی با بیان اینکه تلاش داریم با ظرفیت هوش مصنوعی به بازپژوهش در علوم انسانی اسلامی بپردازیم، تصریح کرد: هوش مصنوعی می‌تواند به صورت هوشمند دانش منتشر در کتب و آثار پیشینیان را در اختیار ما قرار بده و فضاهای جدید را پیش روی ما قرار دهد.

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور با اشاره به اینکه در همه پژوهشگاه‌ها واحد علوم اسلامی انسانی دیجیتال راه‌اندازی شود، یادآور شد: مراکز علوم انسانی دیگر باید به این عرصه ورود کرده و به گسترش این گفتمان کمک کنند.

وی در پایان اضافه کرد: نگاه جدید به فضای علوم انسانی و اسلامی با بهره‌مندی از فناوری اطلاعات می‌تواند به دستاوردهای جدیدی منجر شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.