مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل اعلام کرد: خیرین مدرسه ساز به منظور جبران کمبود فضای آموزشی، ۵۰۰ کلاس درس جدید در استان اردبیل می سازند.

ساخت ۵۰۰ کلاس درس جدید در استان اردبیل

به گزارش قدس آنلاین، بهزاد محمدی در بیست و ششمین جلسه ستاد برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته قرار است که برای تامین فضای آموزشی مورد نیاز استان اردبیل، ۲ هزار کلاس درس جدید در سطح این استان شود.

وی با اشاره به آغاز اقدامات اولیه برای ساخت ۷۵ کلاس درس از محل اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: مذاکره برای انعقاد قرارداد احداث ۸۸ کلاس درس با قرارگاه امام حسن(ع) آغاز شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل تامین فضای آموزشی استاندارد را از نیازهای اساسی این استان ذکر کرد و افزود: برای سال جاری احداث ۲۳۰ کلاس درس برنامه‌ریزی‌شده که از این تعداد ۷۵ کلاس درس قبل از عید کلنگ‌زنی شده است.

جواد قرآن‌نویس رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل نیز در این جلسه بیان کرد: هر ساله شاهد برگزاری جشنواره‌های ارزشمند همراه با تعهدات مالی خیرین در امر مدرسه سازی هستیم و برای پربار کردن جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سال جاری نیازمند دعوت از خیرین و افراد شاخص و سرشناس ملی و استانی هستیم.

کلام الله صفری مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اردبیل، مربوط به ارگان خاصی نیست و به همین علت، همکاری همه افراد خیرخواه و مدیران استان را می طلبد.

در این جلسه در خصوص هماهنگی‌های اولیه برای اجرای جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اردبیل رایزنی شد.

در سال تحصیلی جاری بیش از ۲۶۵ هزار دانش آموز در ۱۱ هزار و ۸۰۰ کلاس درس و با راهنمایی و هدایت ۱۸ هزار و ۵۰۰ معلم و فرهنگی مشغول تحصیل هستند.

مدیرکل آموزش و پروش استان اردبیل حدود سه ماه پیش در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که به علت افزایش شمار دانش‌آموزان و فرسوده بودن تعدادی از مدارس موجود، این استان نیاز به ۶ هزار و ۸۰۰ کلاس درس جدید دارد.

کلام الله صفری وضعیت سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل را نگران کننده خواند و گفت: به علت مهاجرت و تغییر ترکیب جمعیتی در سطح استان، چهار شهرستان اردبیل، پارس آباد، اصلاندوز و مشگین‌شهر در زمینه تامین فضای آموزشی در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

وی سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل را ۴.۲ متر مربع و حدود یک متر مربع کمتر از میانگین کشوری اعلام کرد و افزود: سرانه فضای آموزشی در شهرستان اردبیل که پذیرای نیمی از جمعیت ۲۶۵ هزار نفری دانش آموزی استان می باشد، کمتر از ۲ متر مربع است.

مدیرکل آموزش و پروش استان اردبیل ۲ نوبته شدن مدارس، تراکم بالای برخی کلاس‌های درس و نیز بروز مشکل در تامین معلم و مربی آموزشی را از جمله عوارض کمبود فضای آموزشی در سطح استان اردبیل ذکر کرد.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری سرانه فضای آموزشی، طی چهار سال آینده باید حداقل سالانه ۲۸۳ مدرسه ۶ کلاسه در استان احداث شده و در اختیار نظام آموزشی استان قرار گیرد.

صفری همچنین با اشاره به شناسایی ۷۵۰ مدرسه فرسوده در سطح این استان گفت: هم اینک در سه هزار و ۶۸۱ کلاس این مدارس، بالغ بر ۶۲ هزار دانش‌آموز مشغول تحصیل هستند در حالی که همه این واحدهای آموزشی نیازمند تخریب و بازسازی هستند.

وی اضافه کرد: اگر در روند احداث فضاهای آموزشی مورد نیاز استان اردبیل تعلل شود، نیاز هر سال به سال بعد منتقل شده و با توجه به افزایش سالانه چهار هزار دانش آموزش، مشکل تامین فضای آموزشی در سالهای بعد حادتر از امروز خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.