طب سنتی
-
مبانی طب سنتی ایرانی چیست؟/ جایگاه ویژه مزاج ار هر انسان در این طب
سلامانه : رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی اهواز گفت: طب سنتی ایرانی بر کیفیات چهارگانه (عناصر اربعه) بنا نهاده شده است.
-
فعالیت سلامتکده طب سنتی درشهرستان بیرجند
قدس آنلاین- بیرجند: معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: سلامتکده طب سنتی بیرجنداز ۱۶ مردادماه راهاندازی شده و روزانه ۳۰ بیمار در این سلامتکده ویزیت میشوند.
-
درمان کبد چرب با طب سنتی
کبد چرب بیماری شایعی است که این روزها خیلی از آن رنج می برند که متاسفانه عامل اصلی این نوع بیماری، عدم رعایت تغذیه سالم و افراط در مصرف غذاهای چرب و مضر است که اگر به موقع کنترل و مداوا نشود مشکلات بسیاری را به همراه خواهد داشت.
-
وضعیت نابسامان عرضه گیاهان دارویی/ آمادگی برای تأسیس داروخانههای سنتی
انجمن علمی طب سنتی ایران در بیانیهای با اشاره به اینکه وضعیت نابسامان عرضه گیاهان دارویی بر مسئولین امر پوشیده نیست، اعلام کرد: این انجمن برای تأسیس داروخانه های سنتی آمادگی دارد.
-
مشکلات طب سنتی از زبان وزیر بهداشت
قدس آنلاین: مشکلات پیش رو در این حوزه کم نیست، همیشه دو سر طیف وجود دارند که افراطی بوده و آسیب رسانند از سویی افرادی وجود دارند که به کلی طب مدرن را قبول نداشته و همه چیز را به روشهای سنتی تقلیل میدهند.
-
آنچه باید در مورد حجامت بدانید/ شرایط لازم برای انجام یک حجامت سودمند
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به بایدها و نبایدهای انجام حجامت گفت: عمل حجامت به صورت خودسرانه، نه تنها فوایدی ندارد بلکه عوارض جبرانناپذیری برای فرد به همراه دارد.
-
عامل مهم ابتلا به سرطان را بشناسید
متخصص طب سنتی با بیان اینکه امروزه تغییر در سبک زندگی از عوامل مهم افزایش بیماریها است، گفت: اختلال در خواب شبانه یکی از دلایل مهم بروز انواع سرطانها به شمار میآید.
-
قوانین میوه خوردن از نگاه طب سنتی
یک کارشناس طب سنتی با بیان قوانین میوه خوردن از نگاه طب سنتی, طرز تهیه شربتی مناسب در تابستان را تشریح کرد.
-
یک محقق طب سنتی:
خواص «گل محمدی»
یک محقق طب سنتی گفت: گلاب مالیدن به صورت بعد از حمام خونرسانی به پوست را افزایش داده و به خوشرنگ شدن رنگ چهره نیز کمک میکند؛ همچنین شستن صورت با گلاب برای رفع استرس و افسردگی مفید است زیرا گلاب در تعادل اخلاط مغزی مفید است.
-
یک محقق و مدرس طب سنتی تشریح کرد:
خواص قهوه سبز از دیدگاه طب سنتی
یک محقق و مدرس طب سنتی خواص قهوه سبز از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
معرفی یک افطاری مقوی
یک متخصص طب سنتی یک افطاری مقوی تشریح کرد و بر ضرورت خوردن دو وعده غذای اصلی صبح و شام تأکید کرد.
-
یک پژوهشگر طب سنتی تشریح کرد:
عوارض روزه بدون سحری
یک پژوهشگر طب سنتی با بیان عوارض سحری نخوردن, گفت: زخم معده و زحم اثنی عشر از عوارض روزه بدون سحری است.
-
یک کارشناس طب سنتی تشریح کرد:
انواع عطش از دیدگاه طب سنتی
یک کارشناس طب سنتی انواع عطش از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
"آش سفید" غذایی مفید برای سالمندان
یک متخصص طب سنتی گفت: "اسپیدبا" آش سفیدی است که نمک و ادویه را به آن نمیزدند یا بسیار اندک میزدند. "اسپیدبا" برای کسانی که میخواهیم به بدنشان رطوبت دهیم و خشکی پوست و تشنگیشان را کاهش دهیم, مناسب است.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
نکاتی مفید درباره ماءالشعیر طبی
یک متخصص طب سنتی خواص ماءالشعیر طبی در ماه رمضان را تشریح کرد.
-
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت :
خوردنیهای موثر به رفع بوی بد دهان
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به راههای مختلف رفع بوی بد دهان در ماه مبارک رمضان گفت: زرد آلو و برگههای آن، انجیر، سقز، مربای زنجبیل، کرفس و مویز میتواند موجب کاهش بوی بد دهان شود.
-
پاسخ دکتر محمد دریایی متخصص طب سنتی به یک پرسش رایج:
چرا بعضی غذاها با هم سرناسازگاری دارند؟
گروه «جامعه» قدس آنلاین/ مریم احمدی شیروان: خوب بخاطر دارم که همیشه سر سفره، مادربزرگم میگفت: «دخترم ماست را با ترشی نخور، صورتت لک میشه» و من همیشه وقتی سرسفره پس از خوردن مقداری ترشی خوش آب و رنگ، قاشقی ماست بر دهان میگذاشتم، تا چند روز عذاب وجدان و استرس لک شدن صورتم رهایم نمیکرد.
-
یک کارشناس طب سنتی عنوان کرد:
جایگاه بلند سبزی خوردن در سفره ایرانی
یک کارشناس طب سنتی فواید انواع سبزی خوردن را تشریح کرد.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه
یک متخصص طب سنتی نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه را تشریح کرد.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
روزه داری بدن را گرمتر میکند
یک متخصص طب سنتی گفت: روزه داری بدن را گرمتر میکند، افراد سردمزاج سود بیشتری از روزه میبرند و افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند.
-
یک کارشناس طب سنتی:
مُسکنهای درد و بیحسکنندههای طبیعی از دیدگاه طب سنتی
یک کارشناس طب سنتی ــ مُسکنهای درد و بیحسکنندههای طبیعی از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
-
یک متخصص طب سنتی:
تشنگی بر اثر فعالیتهای فکری بیش از حد
یک متخصص طب سنتی گفت: همۀ غذاها و ادویه گرم و خشک, خوراکهای چرب و سرخکردنیها، کارهای بدنی زیاد، مواجهه با گرمای روز و تابش آفتاب، بوها، فکرها، استرسها و احساساتی که موجب افزایش گرمی در مغز, قلب, معده و کبد شوند, موجب افزایش تشنگی میشود.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
فواید شربت «جلاب» در ماه رمضان
یک متخصص طب سنتی فواید شربت «جلاب» در ماه رمضان را تشریح کرد.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
عوارض خوابیدن با شکم پُر بعد از سحر
یک متخصص طب سنتی عوارض خوابیدن با شکم پُر بعد از سحر در ماه رمضان را تشریح کرد.
-
یک کارشناس طب سنتی عنوان کرد:
سبزی مفید برای افطار و سحر
یک کارشناس طب سنتی گفت: خرفه سرد و تر بوده و برگ و ساقه خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون, کبد و معده را تسکین میبخشد، همچنین سبزی آن مفید در وعده سحر و افطار ماه رمضان است و از تشنگی پیشگیری میکند.
-
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت مطرح کرد
مجازها و غیرمجازهای افطار و سحر
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت توصیه کرد روزهداران از آشامیدن آب و شربت سرد در زمان افطار و از خوردن میوههای گرمسیری و غذاهای دارای ادویه اکیدا پرهیز کنند.
-
یک متخصص طب سنتی عنوان کرد:
افراد چاق در طول روز نخوابند
یک متخصص طب سنتی گفت: بدترین ساعت برای خوابیدن خواب صبح زود و هنگام طلوع آفتاب است, خواب بعد از ناهار و میان روز به خصوص برای کسانی که مزاج تر دارند و اصطلاحا افرادی که چاق هستند, مضر است.
-
یک متخصص طب سنتی:
فلسفه طبی روزهداری
یک متخصص طب سنتی گفت: حداقل آثار مثبت جسمانی روزه در ماه رمضان را میتوان رفع پُری (امتلاء) دستگاه گوارش و عروق، به علت کاهش تولید اخلاط خام و همچنین خلط خون (دم) دانست و فلسفه طبی روزهداری، تحمل کمی گرسنگی و تشنگی است.
-
سحری غذای آب پز و افطار خورشت بخوریم/معجزه بذر خرفه و آب هندوانه در کاهش تشنگی
مدرس طب سنتی گفت: بهتر است در وعده سحری بیشتر از غذاهای آب پز استفاده شود.