اهواز _ بیش از ۵ هزار مورد بازرسی از اماکن تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی طی ایام نوروز در خوزستان انجام شد

بیش از ۵ هزار بازرسی از اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی در خوزستان انجام شد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان با اعلام این خبر اظهار داشت: در طول تعطیلات نوروزی کارشناسان این اداره کل به صورت دوشیفت صبح و عصر بازرسی از اماکن تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی را در استان انجام دادند.

دکتر مصطفی کنارکوهی با اشاره به ۳۹۴۳ مرکز موجود تولید، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان گفت: با توجه به اهمیت رعایت موضوع بهداشت فرآورده‌های خام دامی، نظارت‌های بهداشتی این اداره کل در این ایام شدت بیشتری داشت و با متخلفین نیز برخورد لازم انجام شد.
وی افزود:: در این طرح ۵۵۹۳ مورد بازرسی از مراکز و واحدهای مختلف فرآورده های خام دامی صورت پذیرفت که در این بازرسی‌ها ۵ هزار کیلوگرم فرآورده‌های دامی ضبط و از چرخه مصرف  انسانی خارج شدند.
کنارکوهی با بیان اینکه ۸۰ مورد از مراکز عرضه متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند، گفت:کشتارگاه  های دام و طیور موجود در استان نیز در تمام ایام تعطیلات  در قالب شیفت کاری تعریف شده، فعال بوده و بازرسان این اداره کل بر کشتار دام‌ها  و طیور از نظر شرعی و بهداشتی نظارت داشتند.
 شایان ذکر است در ایام نوروز ۵۰ اکیپ بازرسی در هر روز در طول طرح در سطح استان مشارکت داشتند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.