رشت- جشنواره آش های سالم محلی گیلان با هدف ترویج فرهنگ استفاده غذاهای سنتی و دوری گزیدن از مصرف فست فود ها با حضور جمعی از مسئولین و کارمندان و خبرنگاران صبح روز یکشنبه در معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی رشت برگزار شد.

جشنواره آش های محلی در رشت برگزار شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، دکتر افشین شفقی معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این جشنواره گفت: در این جشنواره ۲۰ نفر از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان انواع مختلف آش های محلی گیلان را عرضه کردند.

وی اشاره به اهمیت آش های سنتی گفت: آش یکی از برترین غذاهای سنتی و اصیل ما ایرانیان است که سرشار از مواد مغذی پروتئین و کربوهیدرات و چربی های مفید میباشد و از قدیم الایام بر سر سفره های ایرانیان جای گرفته است.

وی با بیان اینکه امروزه توجه به فست فودها در بسیاری از خانواده ها رایج شده است خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم نحوه تغذیه صحیح و استفاده از غذاهای اصیل را از همان اوان کودکی در فرزندانمان نهادینه کنیم.

گفتنی است در این جشنواره به ۱۰ نفر از کسانی که غذاهای سالم تری پخت کرده بودند جوایزی اهدا شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.