مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: امسال به همت کشاورزان ۲۱ تن زعفران از مزارع این شهرستان برداشت شد.

برداشت ۲۱ تن زعفران از مزارع کشاورزی نیشابور

به گزارش قدس آنلاین، محمدعلی فرهمند راد یکشنبه شب اظهار کرد: با افزایش سطح زیر کشت زعفران  نیشابور در مجموع طی فصل برداشت این محصول ۹۲۴ هزار نفرروز اشتغال ایجاد شد.

وی ادامه داد: سطح زیر کشت زعفران در نیشابور امسال با ۶۰ هکتار افزایش به ۶ هزار و ۱۶۰ هکتار رسید. کشت زعفران در نیشابور به صورت پراکنده است و در این چارچوب به ازای هر هکتار سطح زیرکشت ۱۵۰ نفر روز از مرحله کاشت، برداشت و فرآوری این محصول مشغول کار می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ابراز کرد: عملکرد محصول زعفران این شهرستان سال زراعی گذشته در هر هکتار به ۳ کیلو و ۵۰۰ گرم زعفران خشک رسید و در مجموع ۲۱ تن زعفران برداشت شد.

فرهمند راد بیان کرد: بدلیل کمی بارندگی در پائیز و زمستان سال گذشته وعدم آبیاری کامل توسط کشاورزان و همچنین گرمای شدید تابستانه مقداری از عملکرد و تولید شهرستان کاهش پیدا کرده است. به همین خاطر استفاده از روش های نوین آبیاری، تغذیه مناسب، مبارزه با علف های هرز و ارائه راهنمایی ها و توصیه ‌های فنی برای حمایت از زعفران کاران صورت می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ۳.۸ تن زعفران به صورت تضمینی از کشاورزان این شهرستان خریداری و ۱۰۰ درصد مطالبات آنها نیز پرداخت شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.