یزد - حمید پورمیرزایی با بیان اینکه اطیمنان از سلامت ماهی قرمز و زینتی خریداری شده، مهمترین نکته در جلوگیری از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و ماهی قرمز است، گفت: ماهی قرمز را فقط از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی تهیه نمایید.

ماهی قرمز را از مراکز معتبر تهیه کنید

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره کل دامپزشکی استان یزد، حمید پورمیرزایی کارشناس مسئول بررسی، مبارزه و مراقبت از بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی این استان اظهار داشت: با توجه به رونق خرید ماهی قرمز در آستانه سال نو، آشنایی با نکات بهداشتی تشخیص و نگهداری ماهی قرمز در  پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و ماهی قرمز، از اهمیت بالایی برخوردار است و ماهی قرمز را فقط از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی تهیه نمایید.  

وی در مورد خصوصیات ماهی قرمز سالم گفت: ماهی سالم دارای تحرک مناسب و تعادل در شنا است و باله های آن کاملا  باز و سالم و سطح بدن فاقد هر گونه لکه های پنبه مانند است؛ پولک های ماهی سالم بوده و دارای ریختگی یا ساییدگی نیستند؛ همچنین ماهی نباید بی قرار بوده و چشم ها نباید به صورت یک یا دو طرفه بیرون زده باشند.

پورمیرزایی افزود: ماهی قرمز باید در محیط مناسبی از نظر اکسیژن و دما نگهداری و فضای کافی و آب تمیز در اختیار داشته باشد به همین دلیل خرید ماهی از فروشندگانی که ماهی را به صورت متراکم و شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می کنند؛ توصیه نمی شود.

وی تصریح کرد: برای دست زدن به ماهی و جابجایی آن از دستکش استفاده کنند و از تماس کودکان با ماهی جلوگیری نمایند و با استفاده از آب تمیز و فاقد کلر، غذای مخصوص ماهی و ضدعفونی سازی ظرف نگهداری ماهی با نمک طعام و یا سایر مواد مناسب به حفظ سلامت ماهی قرمز خود کمک نموده و مانع از بروز ابتلا به بیماری های مشترک شوند.

کارشناس آبزیان اداره کل دامپزشکی استان افزود: در صورت عدم امکان نگهداری صحیح از ماهی پس از پایان مراسم سال نو در آکواریوم، آن را در اماکن مجاز مشخص شده توسط محیط زیست رهاسازی نمایند.

انتهای پیام / 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.