کارشناسان معتقدند نگهداری سیب زمینی در یخچال، باعث تولید ماده‌ای سرطان زا در آن می‌شود.

ماده ای غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد

قدس آنلاین: کارشناسان هشدار می‌دهند که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار بسیار اشتباهی است؛ زیرا این میوه حاوی ماده‌ای است که نگهداری آن در یخچال می‌تواند طعم آن را تغییر دهد.

این کارشناسان توضیح دادند: این ماده آکریل آمید است که معمولاً هنگام پخت غذاهای غنی از نشاسته در دمای بیش از ۱۲۰ درجه سانتیگراد ظاهر می‌شود که قرار دادن آن‌ها در یخچال میزان این ماده شیمیایی را افزایش می‌دهد.

این مؤلفه، ماده اصلی تحقیقات در مرکز بین المللی تحقیقات سرطان در فرانسه است. متخصصان آن را به عنوان ماده‌ای طبقه بندی کرده اند که می‌تواند باعث سرطان شود.

به همین دلیل محققان خواستار محدود کردن مصرف مواد غذایی حاوی این ماده به ویژه سیب زمینی سرخ شده و چیپس شده اند.

آن‌ها معتقدند برای جلوگیری از ظهور این ماده، نحوه نگهداری سیب زمینی مهم است و بهترین راه برای این کار قرار دادن سیب زمینی‌ها در مکانی دور از نور و در دمای ۸ درجه سانتیگراد است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.