رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل ۲۰ میلیون نفر را تامین کنیم.

جلوگیری از ضایعات کشاورزی غذای 20 میلیون نفر را تامین می کند

به گزارش قدس آنلاین؛ رضا بهراملو در دیدار مجموعه جهاد کشاورزی استان همدان با امام جمعه همدان، با اشاره به اینکه هدف ما دستیابی به امنیت غذایی پایدار است، افزود: همکاران جهاد کشاورزی سربازان جنگ اقتصادی هستند و این سازمان با یک سوم نیرو در حال ارائه خدمات است.

وی با بیان اینکه در راستای کلیه موضوعات مرتبط با کشاورزی کارگروههای تخصصی برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود، اظهار کرد: امروزه غذا به عنوان اسلحه مطرح و تأمین غذا اولویت اول مجموعه جهاد کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه حفظ منابع آبی از اولویت‌های جهاد کشاورزی است چراکه اگر آب نباشد تأمین غذای مردم دچار مشکل خواهد شد، مطرح کرد: حفظ آب و خاک در راستای تأمین امنیت غذایی مد نظر است و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در راستی حفظ اراضی مرغوب کشاورزی است.

وی با بیان اینکه جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی ما را قادر خواهد ساخت غذای حداقل بیست میلیون نفر را تأمین کنیم، ادامه داد: کمیته‌های تخصصی که در جهاد کشاورزی تشکیل می‌شود نقشه راه تولید محصولات کشاورزی استان را مشخص خواهد کرد.

بهراملو با اشاره به اینکه برنامه ریزی ها با دید باز و نگاه به آینده انجام می‌شود و الگوی کشت برای نخستین بار در کشور در استان همدان رونمایی شد، گفت: چهل هزار میلیارد تومان اعتبار در سطح کشور جهت اجرای الگوی کشت در نظر گرفته شده و برش استانی و شهرستانی این طرح در استان تهیه و تدوین شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.