دستورالعمل ایجاد، حمایت و بخشی کارخانه‌های نوآوری کشور، توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصویب و برای اجرا ابلاغ شد.

تصویب دستورالعمل ایجاد و توسعه کارخانه‌های نوآوری کشور

به گزارش قدس آنلاین، دستورالعمل ایجاد، حمایت و بخشی کارخانه‌های نوآوری کشور، توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصویب و برای اجرا ابلاغ شد.

سید محمدجواد صدری‌مهر؛ دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: در این دستورالعمل، نحوه تشکیل و شرح وظایف شورای توسعه کارخانه‌های نوآوری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همچنین نحوه تشکیل کمیته راهبردی کارخانه‌های نوآوری در سطح هر استان تعیین شده است. در این دستورالعمل تعاریف، نحوه فعالیت و انحلال همچنین تعیین صلاحیت‌های علمی و اجرایی مدیر کارخانه نوآوری تعیین شده است.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت کارخانه‌های نوآوری در توسعه صنایع استانی و ایجاد اشتغال دانش‌بنیان گفت: در این دستورالعمل، اهداف فعالیت کارخانه‌های نوآوری با هدف ایجاد، ارتقا، توسعه، هم‌افزایی و انتقال دانش و کمک به احصاء و رفع چالش‌های منطقه‌ای با ابزارهای نوآورانه و فناورانه با رویکرد ملی اعلام شده است و افرادی که توانمندی، تجربه، تخصص و توان مدیریتی مطلوب برای اجرایی کردن این اهداف را داشته باشند به عنوان مدیران کارخانه‌ها منصوب می‌شوند.

دستیار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه کارخانه‌های نوآوری نقطه تلاقی نیاز صنایع منطقه ای و نوآوران است، گفت: در زمان حاضر در 13 استان کارخانه ایجاد شده است و در 14 استان نیز به‌زودی شکل خواهد گرفت و طی یک برنامه دو ساله تلاش خواهیم کرد یک شبکه کاملی از کارخانه‌های نوآوری در کل کشور داشته باشیم.

سیاستگذاری رویه‌های حمایت، تعیین شاخص‌های ارزیابی و نظارت عملکرد، تسهیل‌گری ارتباطات کارخانه‌های نوآورانه با بخش‌های عمومی، دولتی و خصوصی در این دستورالعمل تبیین شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.