مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران از صدور ۱۶ موافقت اصولی تأسیسات گردشگری بوم‌گردی در این شهرستان خبر داد.

۱۶ موافقت اصولی تأسیسات گردشگری بوم‌گردی در شهرستان چناران صادر شد

به گزارش قدس خراسان، محمد طاهریان‌مقدم با بیان اینکه در راستای ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان چناران تعداد ۱۶ موافقت اصولی ایجاد اقامتگاه بوم‌گردی در مناطق روستایی صادر شده است، اظهار کرد: کمبود واحدهای اقامتی در شهرستان و وجود روستاها و مناطق گردشگری در روستاهای چناران و همچنین افزایش چشمگیر گردشگران باعث شده که سرمایه‌گذاران زیادی در راستای احداث واحدهای اقامتی در شهرستان اقدام کنند.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران ادامه داد: قرارگیری شهرستان چناران در بین دو رشته کوه بینالود و هزار مسجد، آب و هوای مطلوب و مجاورت با کلانشهر مشهد چناران به لحاظ ایجاد اقامتگاه بوم‌گردی ظرفیت ایجاد ۶۰ اقامتگاه بوم‌گردی را دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۰ واحد بوم‌گردی در روستاهای گردشگری شهرستان شامل، اخلمد رادکان، آبگاهی، چناران و بقمچ با ظرفیت ۳۵۰ نفر اقامت و با اشتغال مستقیم ۴۰ نفر در حال فعالیت و آماده ارائه خدمات به گردشگران است.

طاهریان‌مقدم اظهارکرد: با صدور دو موافقت اصولی تأسیسات گردشگری بوم‌گردی جدید در روستای گردشگری چناران تعداد واحدهای اقامتی در شهرستان به ۱۶ واحد خواهد رسید.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران افزود: این دو واحد بوم‌گردی در روستای گردشگری اخلمد و بقمچ است که با تبدیل خانه‌های قدیمی به واحد اقامتی برای استفاده گردشگران مراکز اقامتی شهرستان به ۱۲ واحد خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ واحد اقامتی در شهرستان آماده ارائه خدمات به گردشگران است که تا هفته گردشگری این دو واحد به بهره‌برداری خواهد رسید، از وجود بیش از ۳۰ روستای گردشگری در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: شهرستان چناران دارای حدود ۱۸ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور است.

طاهریان‌مقدم با اشاره به اینکه همه ساله ۱۵ میلیون مسافر و گردشگر از این شهرستان عبور می‌کنند، گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا ظرفیت‌های گردشگری چناران به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی معرفی شوند.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران خاطرنشان کرد: شهرستان چناران پتانسیل‌های گردشگری و طبیعت بکری دارد که تاکنون به خوبی به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی معرفی نشده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.