مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲۶۱۰ تن گوشت قرمز طی آبان ماه سال جاری در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد.

رشد ۷ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

به گزارش قدس انلاین، محمد میربابایی از تولید دو هزار و ۶۱۰ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان طی آبان ماه امسال خبر داد.

وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲ هزار و ۴۲۸ تن بوده، ۷ درصد رشد داشته است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری استان قزوین تولید شود.

این مسوول عنوان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در سطح استان قزوین فعالیت دارند.

میربابایی تاکید کرد: در صورت دسترس بودن نهاده‌های کافی و رفع کمبود نقدینگی پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.