مدیر گروه جراحی مغز دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره جراحی مبتلایان به صرع توضیح داد.

آیا امکان درمان مبتلایان به صرع با جراحی وجود دارد؟

محسن نبیونی در حاشیه نخستین همایش بین‌المللی جراحی تشنج اظهار کرد: بیماری تشنج یا صرع یک بیماری قدیمی است که از نوزادان تا افراد مسن را درگیر می‌کند .

وی با بیان اینکه امروزه با پیشرفت صنعت داروسازی، داروهای کم عارضه برای کنترل و درمان این بیماری ساخته می‌شود ، افزود: بسیاری از داروهایی که برای افراد مبتلابه صرع تجویز می‌شود، نمونه ایرانی دار ند و فقط اندکی از آن‌ها خارجی هستند .

دبیر اجرایی نخستین همایش بین‌المللی جراحی تشنج ادامه داد: از چند سال پیش اعمال جر احی نیز برای درمان تشنج به کمک این بیماران آمده است و بسیاری از آنان بهبود پیداکرده‌اند.

این جراح مغز و اعصاب گفت: جراحی تشنج بر اساس یافته‌های پاتولوژی و آناتومی مغز انجام می‌شود و در هنگام جراحی راه‌های عصبی که عامل تشدید تشنج هستند، قطع می‌شوند یا قسمتی از مغز که کانون تشنج است، برداشته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نخستین همایش بین‌المللی جراحی تشنج نیز با محوریت همین موضوع پنج شنبه ۱۲ بهمن با حضور ۳۵ سخنران داخلی و ۳ سخنران خارجی و شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور در بیمارستان فیروز گر برگزار شد.

وی یادآور شد: بیمارستان فیروزگر به دلیل حضور استادانی که در این‌گونه اعمال جراحی سابقه بیشتری دارند، در حال حاضر مرکز اصلی جراحی تشنج در کشور است.

مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین گفت: انتخاب بیمار برای جراحی تشنج در کمیسیون‌های چند تخصصی با حضور جراح مغز و اعصاب، روان‌پزشک، رادیولوژیست و نورولوژیست انجام می‌شود .

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.