امنیت غذایی
-
دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی:
تامین حقوق کشاورزان گامی موثر در حفظ حق امنیت غذایی شهروندان است
دستیار رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی با بیان اینکه تاکنون بحث جدی درباره چارچوب حقوق کشاورزی و کشاورزان انجام نشده است، گفت: تامین حقوق کشاورزان و ترغیب آنها به تولید محصولات غذایی سالم، گامی موثر در تامین حقوق شهروندی و حفظ و ارتقای سلامت جامعه است.
-
چالش امنیت غذایی با هدرروی ۲۵ درصدی محصولات زراعی
بی برنامگی دولت برای کاهش ضایعات ۳میلیارد دلاری کشاورزی
قدس آنلاین/ محمود مصدق: ضایعات محصولات کشاورزی در ایران بالاست و بدتر از آن بیبهره بودن دولت از یک برنامه مدون برای حل این معضل است که به تنهایی نقش عمدهای در غیراقتصادی شدن تولید محصولات کشاورزی در کشور دارد. تا کنون وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی بخش کشاورزی آماری دقیق و جامع از میزان ضایعات محصولات کشاورزی ارایه نکرده و آمارهایی هم که در این زمینه و به نقل از مدیران این وزارتخانه مطرح شده است را میتوان غیر علمی و بیشتر حدس و گمان دانست.
-
معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد
افزایش ۱۰ درصدی تولید ملی کشاورزی با اجرای پروژه نوسازی اراضی خوزستان
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اقدامات مهم وزارت جهاد کشاورزی گفت: پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری تجهیز و نوسازی اراضی خوزستان و سد کرخه در راس این اقدامات است که اگر به درستی اجرا شود، می تواند ده درصد تولید ملی ایران را در حوزه کشاورزی افزایش دهد.
-
رئیس انجمن تغذیه بالینی آسیا در گفتگو با قدس بیان کرد
جایگاه مهم سلامت غذایی در سیاستهای کلان کشور
گروه «جامعه» قدس آنلاین/ محبوبه علیپور: «طرحهای کلان کشور بر تأمین سلامت تغذیهای جامعه تأکید دارد». دکتر عبدالرضا نوروزی، رئیس انجمن تغذیه بالینی آسیا با بیان این مطلب در گفت وگو با «قدس» گفت: طی سالهای اخیر وضعیت سلامت تغذیه جامعه در مقوله فرهنگ سازی و اصلاح کیفیت زندگی و تربیت نیروی متخصص در این حوزه رشد چشمگیری داشته است.
-
واکنش کارشناسان به گزارش فائو درباره هدررفت مواد غذایی
ضعف مدیریت امنیت غذایی ایرانیان را تهدید میکند
قدس آنلاین/ محبوبه علیپور : بنا بر آخرین گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد «فائو» که البته واکنشهایی را نیز در داخل کشور به همراه داشته، هر روز به ازای هر نفر، ۱۳۴ کیلوکالری غذا در ایران به هدر میرود. همچنین گفته میشود، سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر میرود ۷/۲ درصد است.
-
امنیت غذایی و محصولات دستکاریشده ژنتیک
مطالعات روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است ذرت دستکاریشده مونسانتو در دو سال باعث صدمه به کبد، کلیه و اختلال در فعالیت غده هیپوفیز و قطع فعالیت هورمون میشود. ذرت دستکاریشده Bt در سه ماه باعث ایجاد تفاوت در وزن، ارگانهای بدن و بیوشیمی خون و باروری در مقایسه با ذرت غیردستکاریشده طبیعی شدهاند.
-
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عنوان کرد
لزوم توجه به میزان غذا و کالری دریافتی بدن/شیوع چاقی در زنان بیشتر از مردان است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: میزان شیوع چاقی در زنان بیشتر از مردان است به طوری که در حال حاضر ١٠.٨ درصد مردان و ١۴.٩ درصد زنان در دنیا مبتلا به چاقی هستند و ٢.٣ درصد مردان و ۵ درصد از زنان دچار چاقی شدید هستند.
-
فائو:
رنج نیمی از یمنیها از ناامنی غذایی
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) روز گذشته در گزارشی اعلام کرد: بیش از ۱۴ میلیون یمنی معادل ۵۵ درصد از جمعیت یمن از ناامنی غذایی رنج می برند.
-
بازی با سلامت و امنیت غذایی مردم از طریق دفاع از "تولید محصولات دستکاریشده ژنتیکی"
مسئله "امنیت غذایی و سلامت مردم" موضوعی نیست که برخی اجازه داشته باشند برای دستیابی به اهداف شوم و پسپرده خود بر سر آن معامله کنند و با دادن اطلاعات غلط و در دفاع از محصولات دستکاریشده ژنتیکی باعث انحراف افکار عمومی و به خطر افتادن سلامت مردم شوند.
-
تقی زاده:
۱۰ میلیون ایرانی از طرح امنیت غذایی بهره مند می شوند
معاون امور مجلس، حقوقی و استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تا آخر امسال ۱۰میلیون ایرانی از طرح امنیت غذایی بهره مند می شوند.
-
امام جمعه برخوار:
دامپزشکی، نقش بهسزایی در امنیت غذایی مردم ایفا میکند
قدس آنلاین- اصفهان: نماینده ولی فقیه در شهرستان برخوارگفت: دامپزشکی، با نظارت شرعی و بهداشتی نقش به سزایی در امنیت غذایی مردم ایفا می کند.