کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی گفت: میانگین دمای هوا در مناطق مختلف استان از فردا ۲۰ خرداد ماه افزایش یافته و این روند تا روزهای میانی هفته آتی ادامه خواهد داشت.
به گزارش قدس آنلاین، کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی بیشینه دمای امروز هوای مشهد را ۲۹ درجه سسلیوس پیشبینی و بیان کرد: این دما نسبت به روزهای پایانی هفته پیش ۱۰ درجه بیشتر شده است.
محمد غیوری افزود: دمای هوای مشهد از فردا سهشنبه به تدریج افزایش یافته و تا پایان هفته به ۳۵ درجه خواهد رسید.
وی کمینه دیشب دمای هوای مشهد را نیز ۱۷ درجه ذکر و بیان کرد: از فردا شب دمای شبانه هوای این شهر همزمان با دیگر نقاط خراسان رضوی رو به افزایش میرود.
کارشناس ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی به دیگر تحولات جوی در این استان نیز اشاره و بیان کرد: بارش باران که از ابتدای هفته جاری در خراسان رضوی آغاز شده به صورت پراکنده تا عصر امروز ۱۹ خرداد همراه با وزش باد شدید لحظهای ادامه دارد.
وی ادامه داد: از عصر دیروز تاکنون بارشهای پراکنده از شهرهای درگز، چناران، قوچان، کلات و جغتای گزارش شده است.
غیوری گفت: بیشترین حجم بارش طی این مدت درگز واقع در شمال خراسان رضوی را به میزان ۲.۵ میلیمتر سیراب کرد.
منبع: ایرنا
ارسال نظر