مدیرسلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای شیوع همه گیری ویروس کرونا تا کنون، دو هزار و 145 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی به علت تخلفات بهداشتی پلمب شدند.

دو هزار و 145 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف پلمب شدند

به گزارش قدس آنلاین،  علی اصغر حسنی با بیان اینکه همزمان با شیوع ویروس کرونا، بسیج نظارت بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در دستور کار قرار گرفت اظهار کرد: در این مدت ۲۴۶ هزار و ۸۴۵ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام و فعالان این واحدها نیز تحت آموزش‌های پیشگیری از کرونا قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: همچنین در این مدت ۶۶ هزار و ۴۶۶ مورد بازدید از اماکن عمومی انجام شده که یک هزار و ۳۲۸ امکنه به دلیل تخلفات بهداشتی تعطیل شدند.

مدیرسلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بسیج مقابله محیطی با کووید-۱۹ از ابتدای شیوع ویروس کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه در حال اجراست و تا زمان حذف این ویروس نیز ادامه خواهد داشت گفت: در این راستا ۱۸۰ تیم بازرسی بهداشت محیط در مشهد و شهرستان های تابعه با هدف پیشگیری از کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.

حسنی تصریح کرد: همچنین در این مدت بیش از ۴۲ هزار و ۴۷۳ مورد بازدید از نانوایی های فعال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شد که ۴۶۰ نانوایی به علت عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی پلمب شدند.

منبع: فارس

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.