احمد قدیمی گرجائی در گفتگوبا خبرنگار قدس آنلاین اظهار کرد: با توجه به اینکه سیر همدان به لحاظ کمی و کیفی در سطح کشور مطرح است باید در زمینه برندسازی و معرفی مناسب این محصول قدم برداریم.
قدیمی گرجائی افزود: در حال حاضر سیرکاران همدانی به صورت انفرادی کار می کنند و در خصوص فرآوری این محصول نیز تنها به صورت سنتی فعال هستیم که همین وضعیت منجر به آن شد تا مکانی مشخص را برای فرآوری محصول با عنوان یک شهرک تخصصی فرآوری سیر در نظر بگیریم.
وی ادامه داد :هم اکنون استعلام های ایجاد این شهرک در مراحل پایانی قرار دارد، وعملیات اجرایی این طرح از سال آینده در زمینی ۳۰ هکتاری آغاز خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان بیان کرد: با توجه به بحران آب و نیاز آبی کم این محصول به کشاورزان توصیه میشود برابر الگوی کشت ارائه شده کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی، کشت سیر را متناوب با سایر محصولات آبی در نظر بگیرند.
نظر شما