اعضای شورای آردونان بردسکن با اخذ مجوز برای ایجاد دو واحد نانوایی آزادپز در معادن منطقه موافقت کردند.

موافقت با اخذ مجوز برای ایجاد ۲ واحد نانوایی آزادپز در معادن منطقه بردسکن

به گزارش قدس خراسان، کارگروه آرد و نان شهرستان بردسکن به ریاست بخشدار مرکزی و مسئول شورای آرد و نان شهرستان بردسکن و با حضور سایر اعضا در محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی به میزبانی دبیرخانه این شورا برگزار شد.

مسئول شورای آرد و نان شهرستان بردسکن با توجه به اشتغال‌زایی بیش از  ۵ هزار نفری در معادن منطقه افزود: فعالیت ۲ واحد نانوایی برای تامین نان مورد نیاز معادن منطقه یکی از ضروریات است.

محمد غلامی زارع با توجه به درخواست دو واحد معدنی برای ایجاد نانوایی با موافقت اعضای کار گروه مقرر شد دبیرخانه شورای آرد نان نسبت به این مهم اقدام و در نشستی با مدیران معادن نسبت به اخذ مجوزات لازم اقدام شود.

وی همچنین گفت: دهیاران مکلف هستند به عنوان بازرس واحدهای نانوایی در روستاها به طور مستمر بازدید و گزارش خود را به دبیرخانه شورای آرد و نان شهرستان اعلام کنند.

مسئول شورای آرد و نان شهرستان بردسکن افزود: در سطح شهرها نیز به صورت گشت‌های مشترک به صورت دوره‌ای از واحدهای نانوایی بازدید و موارد لازم را به متصدیان نانوایی متذکر شوند.

وی گفت: حوزه مقاومت بسیج اصناف نیز می‌تواند در بازدیدهای خود از واحدهای نانوایی موارد لازم را به دبیرخانه شورا اعلام کند.

غلامی زارع همچنین بر ثبت بازرسی‌ها از واحدهای نانوایی در دفاتر بازرسی تاکید کرد و با توجه به درخواست دو متقاضی در روستاهای ظاهر آباد و باب الحکم راه اندازی نانوایی در این روستاها را توجیه اقتصادی ندانست.

غلامی زارع گفت: هیچ واحد نانوایی حق ندارد نان‌ها را برای اغذیه‌ها و جگرکی‌ها دپو کند.

مسئول شورای آرد و نان شهرستان بردسکن در این کارگروه تاکید کرد: تمامی اغذیه‌ها و جگرکی‌ها مجاز هستند نان مورد نیاز خود را از یک واحد نانوایی که از طریق دبیرخانه شورای آرد و نان به آنها ابلاغ خواهد شد تامین کنند در غیر این صورت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

در این کارگروه مهندس مسروری، مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با توجه به فرارسیدن فصل سرما و احتمال قطع گاز در مواقع بحران خواستار دوگانه سوز کردن تمامی نانوایی‌ها شد و گفت: تاکنون بیش از ۷۰ درصد نانوایی‌های شهرستان به سوخت دوم مجهز شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن همچنین بر نظارت واحدهای نانوایی‌ در قالب گشت‌های مشترک تاکید کرد و افزود: مردم از پایین بودن کیفیت نان و ساعت پخت نانوایی‌ها گلایه دارند که می‌طلبد اعضای کارگروه با هم افزایی در قالب گشت های مشترک به این مهم توجه ویژه ای شود.

وی اظهار کرد: واحدهای نانوایی متخلف و یا واحدهای نانوایی که هیچ تخلفی ندارند می‌طلبد با حضور اعضای کارگروه در محل واحد نانوایی آنها را مورد اعمال قانون و یا تشویق قرار دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.