گزارش جدید حاکی از آن است که امید به زندگی در کشورهایی که به دنبال بهار عربی سال ۲۰۱۱ میلادی گرفتار بی‌ثباتی سیاسی شده‌اند، کاهش یافته است.

کاهش امید به زندگی در کشورهای شاهد بهار عربی

به گزارش قدس آنلاین به نقل از واشنگتن پست، در سوریه که گرفتار یک جنگ داخلی هولناک شده، میانگین امید به زندگی برای مردان بین سال‌های 2010 تا 2013 میلادی از  75 به 69 سال و برای زنان از 80 به 75 سال کاهش یافته است.

قیام‌های حامی دموکراسی که در سال 2011 میلادی در سراسر خاورمیانه رخ دادند، منجر به سال‌ها آشوب و بی نظمی سیاسی شده است. در هیچ کشوری به اندازه سوریه ناآرامی‌ها خطرناک نیستند چرا که پس از یک درگیری ویرانگر پنج ساله، حدود نیم میلیون تن کشته و زخمی و میلیون‌ها تن دیگر مجبور به فرار از خانه‌هایشان شده‌اند.

اما این تحقیق که توسط موسسه "ارزیابی و معیارهای سلامت" وابسته به دانشگاه واشنگتن منتشر شده، دریافته است که در کشورهایی همچون یمن، تونس و مصر که همگی شاهد تغییر رژیم یا فروپاشی بوده‌اند نیز امید به زندگی حدود سه ماه کاهش یافته است.

علی مقداد، نویسنده اصلی این گزارش و یکی از اساتید دانشگاه واشنگتن به خبرنگاران گفت: درگیری‌های اخیر تاسیسات زیربنایی در برخی کشورها را نابود کرده است. در نتیجه این درگیری‌ها میلیون‌ها تن با کمبود شدید آب و بهداشت بسیار ضعیف مواجهند که منجر به شیوع بیماری خواهد شد.

با توجه به توسعه‌های قابل توجهی که این منطقه در دهه‌های اخیر داشت، این رویداد بسیار غم انگیز است.

با این حال براساس تحلیل این موسسه، به طور کلی امید به زندگی در 22 کشور در خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی از 65 سال در سال 1990 به 71 سال در سال 2013 میلادی افزایش یافته است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.