معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: براساس روایتی از پیامبر(ص) نه تنها حضرت زهرا(س) به مقدّرات الهی راضی است بلکه خداوند به خاطر خشنودی وی خشنود و نسبت به غضب او غضبناک خواهد شد.

امام محوری آموزه مکتب شهید سلیمانی برای جامعه منتظر است

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام سعید روستا آزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عصر دیروز (سه شنبه ۷ دی ماه) در نشست ویژه دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی که با قرائت پیام آیت الله نوری همدانی، در سالن همایش‌های غدیر برگزار شد مطالبی را در خصوص شاخص‌های مکتب سلیمانی بیان کرد.

حجت الاسلام روستا آزاد در ابتدای بحث خود به مراتب نفس در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: در قرآن کریم از سه رتبه (مقام) نفس با عناوینی چون نفس‌های امّاره، لوامّه و مطمئنه یاد شده است. نفس امّاره آن نفسی است که انسان را به سوی کارهای زشت هدایت کرده، نفس لَوّامه انسان را بخاطر اعمال زشتی که مرتکب می‌شود، سرزنش می‌کند و نفس لَوّامه، نفس متصل به خدا است و به واسطه این پیوند، دارای اطمینان است. کسی که این نفس در او بیدار می‌شود، راه و روش خود را می‌یابد و به دنبال یقین حرکت می‌کند و او از خدا خشنود خدا هم از او راضی است.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، مقام حضرت زهرا (س) را فوق مقام "نفس مطمئنه" دانست و اظهار داشت: روایت پیامبر گرامی اسلام در خصوص شأن والای حضرت فاطمه (س) إنَّ اللهَ لَیَغْضَبُ لِغَضَبِ فاطِمَةَ وَ یَرْضی لِرِضاها، نشان می‌دهد نه تنها حضرت به مقدّرات الهی راضی است بلکه خداوند به خاطر خشنودی وی خشنود و نسبت به غضب او غضبناک خواهد شد که این شأن، فوق مقام نفس مطمئنّه می‌باشد.

وی در ادامه مطالب خود در پاسخ به این سوال که چرا از سیره و سلوک شهید سلیمانی به مکتب تعبیر می‌شود؟، ابراز کرد: برخی افراد بعد از پیامبر (ص) و ائمه (ع) وجه الگو بودنشان برجسته است و جامعیتی دارند که می‌توانند مکتب نام بگیرند، وگرنه مکتب شهید سلیمانی ذیل مکتب امام و رهبری و مکتب امامین انقلاب ذیل مکتب معصومین (ع) تعریف می‌شود. مکتب شهید سلیمانی در عرض مکتب امام و رهبری نیست بلکه به عنوان مصداق تعین یافته انسانی ولایی قابل بررسی است.

روستا آزاد خاطرنشان کرد: امام محوری و تلاش برای اجتماع قلوب، دیگر آموزه مکتب شهید سلیمانی برای جامعه منتظر است، شهید سلیمانی در عین شجاعت و صلابت بر اجتماع قلوب هم تاکید داشت و این آموزه‌ای بسیار مهم است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.