رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۳۲ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند.

 ۳۳۲ بیمار جدید در مراکز درمانی خراسان رضوی بستری شدند

به گزارش قدس آنلاین، دکتر محمد پهلوان کاشی رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تعداد بیماران بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا طی ده روز گذشته  ۸۷ درصد افزایش یافته است. در حال حاضر ۹۰۸ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند و طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۳۲ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند.

وی افزود: همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲ هزار و ۶۲۷  فرد مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز جامع سلامت منتخب و هزار و ۵۹۹ بیمار سرپایی به اورژانس بیمارستان ها مراجعه کرده اند.

پهلوان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا و یا مراکز درمانی سطح یک و ۲ مراجعه کنند و از حضور مستقیم به بیمارستان ها اجتناب کنند. مراجعه مستقیم بیماران به بیمارستان ها ضمن ایجاد ازدحام مراکز درمانی، روند خدمات رسانی به بیمارانی که نیازمند اقدامات درمانی هستند را کند می کند.

فقط ۲۶ درصد افراد دُز سوم واکسن را دریافت کرده اند

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: تا کنون ۹۵.۶۰ درصد از افراد بالای ۱۸ سال دُز اول، ۸۳.۶۳ درصد دُز دوم و ۲۶.۱۸ درصد دُز سوم واکسن را در مناطق زیر پوشش این دانشگاه دریافت کرده اند که لازم است  برای افزایش ایمنی جامعه، پوشش واکسیناسیون دُز سوم سرعت بیشتری بگیرد. واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال نیز از ۹ بهمن آغاز شده و تا کنون ۱۵ هزار و ۱۴۵ نفر زیر پوشش قرار گرفته اند.

روزانه بیش از ۱۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی می‌شوند

دکتر محمدحسن درخشان مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: روزانه بیش از ۱۵۰۰ کرونایی شناسایی می‌شوند که بالغ بر ۵۰ درصد مراجعات به مراکز منتخب کرونا را شامل می‌شوند و بیشترین موارد مثبت هم خانوادگی هستند.

وی افزود: روزانه بالغ بر ۳ هزار مراجعه‌‎کننده به مراکز منتخب کرونا داریم که از این تعداد پاسخ تست بیش از ۱۵۰۰ نفر و بالای ۵۰ درصد آنها مثبت است. بیشترین موارد مثبت خانوادگی بوده و بیشترین موارد مبتلا هم گرفتار ویروس اُمیکرون شده‌اند، ویروسی که به غلط کم‌خطر و بی‌‎خطر معرفی شد، اما به علت شدت بالای انتشار و عادی‌انگاری‌های موجود مشکل‌آفرین شده است.

مراجعه روزانه سرپایی به مراکز اورژانس بیمارستان ها ۳ برابر افزایش داشته است

دکتر ایوب توکلیان جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: میزان مراجعات روزانه سرپایی به اورژانس‌های کرونا بیمارستان‌ها به نسبت ۲ هفته قبل رشدی ۳ برابری داشته است.

وی افزود: از ۲ هفته قبل آمارهای مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها به‌ویژه در بخش سرپایی افزایشی محسوس و چشمگیر داشته و بلافاصله نسبت به فعال کردن بخش‌های تنفسی سرپایی و جداسازی این گروه از بیماران اقدام شد. اقدام مؤثر دیگر، جداسازی بیماران تنفسی و غیرتنفسی سرپایی بود تا از انتشار بیشتر ویروس در میان مراجعه‌کنندگان جلوگیری شود و ضمن حفظ سلامت مردم و آسیب‌رسانی کمتر به آنها، بر حجم کار کادر درمان بیمارستان‌ها افزوده نشود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.